02 / 05 / 2024

ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Tuğra Gönden'in Expo Real 2017 izlenimleri!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Expo Real 2017 İzlenimleri'ni kaleme aldı. 

2. EREF 2017 Gayrimenkul Fuarı 5-7 Ekim'de!

37 milyon nüfuslu Irak’ın en güvenli şehri Erbil’de Arı Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan E.R.E.F. (Erbil Real Estate Fair) Gayrimenkul Fuarı Irak, Türkiye, B.A.E., Rusya, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Hollanda başta olmak üzere 10 ülkeden 40 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Expo’dan geriye kalan izlenimler!

Expo Real 2016’da Cushman & Wakefield olarak yerimizi aldık. Dünyanın her tarafından toplam 157 katılımcı ile iştirak ettiğimiz Expo’da bu yıl yine 1.250’den fazla müşterimizle birebir görüşmeler gerçekleştirdik

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Expo Real’e yeni platform!

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Münih Expo Real 4-6 Ekim'de!

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

Antalya Real Estate Investeurasia Fuarı 23 Haziran'da!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışları başladı.

Antalya Real Estate&İnvesteurasia 23 Haziran'da!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan Antalya Real Estate&İnvesteurasia fuarının satışları başladı.

Expo Real 2015'te yatırım fırsatları anlatıldı!

Türkiye'de yatırım yapanlar Türkiye'deki yatırım fırsatlarını Expo Real'de anlattı. Türkiye Yatırım Fırsatları Paneli'ne birçok isim katıldı.

Expo Real Gayrimenkul Fuarı Münih'te kapılarını açtı!

Avrupa'nın büyük gayrimenkul fuarları arasında gösterilen Expo Real 2015 Münih'te gayrimenkul sektörünün önde gelenlerini bir araya getirdi.

ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Haberi

ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

26-29 Ekim 2016 tarihlerinde Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarımızın satışları devam etmektedir. İlki 2013 yılında gerçekleşen ve gayrimenkul sektöründe ses getiren, 2 yılda bir gerçekleşen bu önemli organizasyonda sizler de yerinizi alın! Erbil'de şu an için 5 Türk bankamızın şubesi bulunması, örf adetlerimizin benzerliği, dinimizin ortak olmasından, vb. etkenlerden dolayı Irak vatandaşlarının ülkemize olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Bu anlamda uluslararası yatırımcılar için cazibe merkezi olan Türkiye'ye özellikle Irak'tan binlerce konut yatırımcısı talep gösteriyor.

Ülke uyruklarına göre en çok konut satışı Kasım 2015 itibariyle 2130 adet ile Irak vatandaşlarına yapıldı. Irak vatandaşları Ocak-Kasım 2015 tarihlerinde ise toplam 3716 konut satın aldılar. Kasım 2015 verilerine göre Irak’ı 226 konut ile Suudi...