20 / 05 / 2024

ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi

ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi

ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi, Ersan Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Esenyurt, İnönü Mahallesi, 352. Sokak'ta kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baktekli İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Düğer tarafından kuruldu.

Eğer İnşaat Metal Mermer Petrol Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğer İnşaat Metal Mermer Petrol Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Eger tarafından kuruldu.

Er Öz İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Öz İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Paşa tarafından kuruldu.

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Esergün tarafından kuruldu.

Daşer İnşaat Metal Hırdavat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daşer İnşaat Metal Hırdavat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Karadaş tarafından 20 bin TL sermaye il bugün kuruldu.

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Nakliyecilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Negiz tarafından kuruldu.

ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Haberi

ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi

ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi, Ersan Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak İnşaat sektörüne ait tüm edevatları hazırlamak yurt içi ve yurt dışı ihalelerine iştirak etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ERÇ İnşaat Metal Elektrik ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, İnönü Mahallesi, 352. Sokak...