30 / 04 / 2024

Ercan Akyıldız kim

Ercan Akyıldız kim

Bursa'da Meydan Gazetesi köşe yazarı olan Ercan Akyıldız bugünkü köşe yazısında Bursa Osmangazi İlçesi'ndeki kentsel sorunları, projeleri, yatırımları ve kaçak yapılaşmayı anlattı. İşte Akyıldız'ın o yazısı...

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız İnşaat Makina Gıda Tekstil Kimya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Ayaz tarafından kuruldu. 

Bursa Yıldırım dönüşümle değişiyor!

Bursa'da Meydan Gazetesi köşe yazarı olan Ercan Akyıldız bugünkü yazısında Bursa'daki değişimi ve gelişimi anlattı. İşte Akyıldız'ın o yazısı...

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Akyüz ve Muttalip Çağlagan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu.

Ercan Akyıldız kim Haberi

Ercan Akyıldız kim

Bursa'nın en büyük merkez ilçelerinden Oşmangazi'de önemli bir o kadarda insana "İşte bu" dedirtecek değişimler yaşanıyor. 

Zamanında "oy uğruna" kaçak inşaatlara tapu dağıtım törenlerinin düzenlendiği Osmangazi'nin bugünlerde çehresi değişiyor. 

Osmangazi Bursa'nın değişen yüzü diyebiliriz... 

Özellikle yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeler için hazırlanan planlar uygulama konulmuş. 

Önceki gün Başkan Mustafa Dündar ile birlikte Yunuseli, Giineştepe ve Hamitler bölgesinde yapılan çalışmaları yerinde görme imkanımız oldu. 

Tek kelimeyle harika... 

Başkanın ifadesiyle yaklaşık 70 bin kişin yaşadığı bölgede kaçak yapılaşmanın K'sı yok Modern binaların yer aldığı mahallelerde, parklar ve yaşam alanları oluşturulmuş. 

Kaçak yapılaşmanın tamamen önüne geçilmiş... 

Siyasi çıkarların bir kenara bırakıldığı ilçede oluşturulan "modern kent" anlayışı, Başkan Dündar'ın kararlı tutumuyla, daha önce kaderine terk edilen bölgeler, yeniden ayağa kalkmış, kendini bulmaya başlamış. 

Bana göre bunun en önemli nedeni, bu kenti sevmek ve...