28 / 05 / 2024

Ercan Havaalanı açıklama

Ercan Havaalanı açıklama

Ercan Havaalanı ihalesini alan ortaklardan Terminal Yapı’nın, diğer ortak Taşyapı’yı kendisini projeden dışlamakla suçlaması, Ercan Havaalanı’yla ilgili yeni bir tartışma başlattı..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çarpıcı açıklama! Hatay'ı işaret etti: Depremi hala duruyor!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, Hatay'a dikkat çekti. İşte o açıklama...

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!

Mega kent İstanbul ve çevresinde yaşanan depremler ülke gündemindeki yerini de koruyor. Son olarak 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen Mudanya depreminden sonra "Öncü deprem" uyarısında bulunan Prof. Dr. Ercan, bir açıklama yaptı.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan korkutan açıklama: Büyük deprem bekliyorum!

Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yaptığı açıklamada “Sisam'ın kuzeyinde beklediğim büyük deprem buraları da önemli ölçüde etkileyecek” dedi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray GYO A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili son durumu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten dava ile ilgili yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Karakaş Atlantis'ten Bakırköy projesine yönelik açıklama!

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapıtığı açıklama göre,Bakırköy projesi çalışmaları sürüyor.

Bakanlık'tan İstanbul’un hava kalitesi hakkında açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Son günlerde yazılı ve görsel basında İstanbul’un hava kalitesi konusunda çıkan haberlere ilişkin olarak açıklama yaptı. İşte o açıklama:

Avrasya GYO özel durumlar tebliğine göre açıklama talep ediyor!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Özel Durumlar Tebliğine göre açıklama talep etti. İşte Avrasyo GYO tarafından yapılan o açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davası ile ilgili son durum hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu.İşte açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davaları ile ilgili son gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Ercan Havaalanı açıklama Haberi

Ercan Havaalanı açıklama

Yoğun tartışmaların ardından iki yıl önce, İrsen Küçük hükümeti döneminde, yap-işlet devret modeliyle 25 yıllığına işletme hakkı devredilen Ercan Havaalanı’yla ilgili tartışmalar bitmiyor. İhaleyi alan T&T Havalimanı İşletmeciliği’nin ortaklarından Terminal Yapı’nın,Taşyapı’ya yönelik çeşitli suçlamalarda bulunması, Ercan’la ilgili tartışmalara farklı boyut kazandırdı.

Terminal Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Alp Delimollaoğlu, önceki gün düzenlediği basın toplantısında büyük hissedar Taşyapı’yı, kendilerini projeden dışlamak, şirketi tek başına yönetmek, yaptırım yapma isteği olmamakla suçlayarak, çeşitli eleştirilerde bulundu.

Taşyapı Şirketi’nin ihale sözleşmesine aykırı davrandığını iddia eden Delimollaoğlu Terminal Yapı’ya hiçbir iş ve kararda danışmadığını ve bilgi vermediğini belirtmişti.


TAŞYAPI, HALKIN SESİ ARACILIĞIYLA YANIT VERDİ

Rusya’da bulunan Taşyapı’nın sahibi Emrullah Turanlı, Ercan ihalesindeki ortağı Terminal Yapı’nın iddialarına, Halkın Sesi aracılığıyla yanıt verdi.

Turanlı, iddiaları “boş laflar” olarak niteleyerek, “Boş laflara ayıracak vaktim...