06 / 05 / 2024

Ercan Hiçyılmaz

Ercan Hiçyılmaz

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024'te uygulanacak asgari ücret için müzakere sürecinin üçlü şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yılmaz, aynı zamanda, sosyal konutun hiçbir zaman ihmal edilecek bir konu olmadığını söyledi.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Biz kaçak ev değil yazlık yıktık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Yılmaz Erdoğan: Hiç yatırım yapmadım!

Cengiz Semercioğlu köşesinde Yılmaz Erdoğan ile röportajını yayımladı. Semercioğlu'nun yatırımlarla ilgili sorununa şöyle yanıt verdi:

Cevdet Yılmaz Sur ve Cizre’deki çalışmaları anlattı!

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Tarihi hiçbir yapıyı kamulaştırma gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Buralar yakılırken, yıkılırken ses çıkarmayanlar şimdi hükümetimiz inşa etmeye çalışırken bunu gölgelemeye çalışıyorlar" dedi.

Mahmut Hiçyılmaz: Emlakçı algısı değişmeli!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz gayrimenkul yönetimi ve denetimini kapsayan kanunların olmayışı nedeniyle bazı sorunlar olduğunu söyleyerek, emlakçı algısının değişmesi gerektiğini vurguladı.

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Cem Yılmaz'dan, Ahu Yağtu'ya ev jesti!

Yaz tatilinin büyük kısmını oğlu Kemal'in mutluluğu için eski eşi Ahu Yağtu ile Bodrum'da geçiren ünlü şovmen Cem Yılmaz, bu kez de bonkörlüğünü konuşturdu. Ünlü komedyen, Yağtu'nun yeni taşınacağı dairesinin yarı fiyatını hiç düşünmeden cebinden ödedi.

Mahmut Hiçyılmaz: İnşaat sektörü ekonominin can damarıdır!

Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, inşaat sektörünü lokomotif sektör olarak niteleyip, " İnşaat sektörü kendisine bağlı olan birçok sektöre canlılık veren çok önemli bir sektördür." değerlendirmesinde bulundu...

Cevdet Yılmaz: GAP projesi hiç bitmeyecek!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Ne zaman bitecek' diye soruyorlar, ben de bu anlamıyla 'hiç bitmeyecek' diyorum. Kalkınma süreci niye bitsin ki... Türkiye'de de bitmeyecek, GAP bölgemizde de bitmeyecek" dedi.

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ercan Hiçyılmaz Haberi

Ercan Hiçyılmaz

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.


Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi vb.) (halı, taban muşambası ve kağıt kaplama hariç) 


Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İOSB Mahallesi, Bedreddin Dalan Bulvarı, Aykosan Sanayi Sitesi Çarşı A Blok...