06 / 05 / 2024

erciş Eski Kara Yusuf Paşa Cami

erciş Eski Kara Yusuf Paşa Cami

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği yatırımcılar ve ev alacaklar tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Merkez Bankası Eski Başekonomisti Kara: ‘Döviz rezervleri erimeye devam ediyor’

3 gün önce gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CDS ve mevduat faizlerinin yükselme süreci devam ediyor. Altın satışlarının da etkisiyle Merkez Bankası rezervleri baskı altındayken, Merkez Bankası Eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, “Döviz rezervleri erimeye devam ediyor” ded

Merkez Bankası’nın eski Başkekonomisti Hakan Kara canlı yayında kalan son mermiyi açıkladı! Zor günler için saklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başekonomisti Hakan Kara, ekonomideki son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Merkez Bankası eski Başekonomisti'nden flaş açıklama:

Merkez Bankası eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, iktidarın ekonomik toparlanma için sakladığı son mermiyi açıkladı.

Herkesin merak ettiği enflasyona endeksli tahville ilgili bomba detayı Merkez Bankası eski Başekonomisti açıkladı

Merkez Bankası’nın eski Başekonomisti Hakan Kara, enflasyona endeksli tahville ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Burcu Kara doğduğu eve tadilat yaptırıyor!

Güzel oyuncu Burcu Kara, Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan doğup büyüdüğü köy evine tadilat yaptırıyor. Ustalarla beraber işe koyulan oyuncu, her an yıkılacak eski kerpiç evden takipçilerine seslendi.

Eskişehir'de 15 çift 02.02.2020'de evlendi!

Eskişehir'de 022.02.2020 tarihinde toplam 15 çiftin nikahları kıyıldı. Tepebaşı Belediyesi Necdet Alpata Nikah Salonu'nda evlenen Rabia ve Güntekin Kara çifti, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Eskişehir Alpu'nun yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alpu İlçesine bağlı Gökçeoğlu, Karaçay, Fevziye, Mamure, Aktepe, Esence, Uyuzhamam, Koşmat ve Yeşildon Mahalleri arasında asfalt sathi kaplama işlemlerini sürdürüyor.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Van Erciş'te kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Van’ın Erciş ilçesinde, TOKİ tarafından 44 hektar alan içerisinde yapılacak olan kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları eski Kara Yusuf Paşa Camisi’nin yıkımıyla start aldı.

erciş Eski Kara Yusuf Paşa Cami Haberi

erciş Eski Kara Yusuf Paşa Cami

Erciş Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında gerçekleşen devir-teslim protokolü, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti. İmza protokolüne Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Yağar, Erciş Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Vekili İzzet Hatipoğlu ile TOKİ, Erciş Ticaret Odası ve dernek yetkilileri katıldı. Toplantıda, Erciş Kentsel Dönüşüm 1. Etap Projesi’nin içinde yer alan Eski Kara Yusuf Paşa Camii ve Cami Pasajı ile ilgili yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Toplantı sonunda Erciş Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile TOKİ arasında gerçekleşen devir-teslim protokolü ile işlemlerin yürütülmesi için caminin ve pasajın mülkiyeti karşılıklı atılan imzalarla TOKİ’ye...