30 / 04 / 2024

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Şişli'de Ahmet Balkaya Müdürlüğü'nde kuruldu.

AB'de inşaat üretimi Ocak ayında yüzde 0,9 arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin devam ettiği 2021 yılının Ocak ayında yüzde 0,9 oranında arttı.

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

AB'de inşaat üretimi Aralık ayında yüzde 3,3 düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı biçimde uygulandığı geçen yılın aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,3 oranında azaldı.

AB'de inşaat üretimi 2020 Kasım'da yüzde 1,2 yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin sıklaştığı 2020 yılının kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,2 artış gösterdi. 

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Balcı tarafından kuruldu.

Ahşabın sürdürülebilir mimari üzerindeki etkisi!

The Circle, İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliğiyle, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturulup konuşan Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar etkinlik serisi, ahşabın sürdürülebilir mimari üzerinde bulunan etkisi konuşuldu.

Muhsin Bayrak: İnşaat sektörünün can suyuna ihtiyacı var!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, "Devlet bankaları gibi özel bankaların da tüketici kredilerindeki faizleri aşağıya çekmesiyle ancak kötü günler geride kalacaktır. Türk İnşaat sektörünün bu can suyuna ihtiyacı var" dedi...

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

AB Grup İnşaat projelerinde yüzde 25 indirim başladı!

AB Grup İnşaat'ın hem Türkiye hem de Yunanistan’daki projelerinde yüzde 25 indirim kampanyası başladı..

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Baysan Birgen tarafından kuruldu. 

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Hacer Budan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Balkaya Müdürlüğü'nde kuruldu.


Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...