29 / 04 / 2024

erciyes dağı kongre merkezi

erciyes dağı kongre merkezi

Kayseri Erciyes A.Ş, 2020 yılına kadar 350 milyon Euro tutarında 28 otel ve 3 bin kişilik kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçirecek..

Erciyes Dağı'na Cumhurbaşkanlığı Köşkü yapılacak!

Erciyes Dağı'na yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Köşkü ile Kongre Merkezi'nin tasarım çalışmaları devam ediyor...

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Saraybosna'da inşa edilecek kongre merkezi için yatırımcılara çağrı!

Balkan ülkesi Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da hayata geçirilmesi planlanan kongre merkezi için yatırımcılara çağrı yapıldı.

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Atatürk Havalimanı 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor!

Atatürk Havalimanı, 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor. Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan arazi daha sonra millet bahçesi olarak hizmet verecek. Terminal binaları ise kongre ve fuar merkezine dönüşecek.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatında da büyük aşama kaydetti.

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Selçuklu Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kongre merkezi!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Kongre Merkezi'ni 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 9 Kasım'da yapılacak..

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Çanakkale’deki eski Sümerbank arazisi için toplantı yapıldı!

Çanakkale’de eski Sümerbank arazi ile ilgili Sümerkent Yapı Kooperatifi geçtiğimiz hafta sonu ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

erciyes dağı kongre merkezi Haberi

erciyes dağı kongre merkezi

Kayseri Erciyes A.Ş, 2020 yılına kadar 350 milyon Euro tutarında 28 otel ve 3 bin kişilik kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçirecek. Kayseri Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Erciyes'in kış turizmi için İsviçre’nin Davos’u olmaya aday olduğunu söyledi.


Erciyes Dağı kış turizm yatırımlarını üstlenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi şirketi Kayseri Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, 2020 yılına kadar 28 otel ve 3 bin kişilik bir kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçireceklerini söyledi. “50 milyon yıllık bir tarihi olduğu bilinen Erciyes Dağı'mız kış turizmi için İsviçre'nin Davos'u olmaya aday” diyen Cıngı, tamamı büyükşehir belediye gelirlerinden olmak üzere toplam 350 milyon Euro tutarında öngörülen yatırımların şu ana kadar 170 milyon Euro kısmını gerçekleştirdiklerini kaydetti. Cıngı,...