04 / 05 / 2024

Erciyes Dağı nerede

Erciyes Dağı nerede

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı: " Amacımız kayağın zengin sporu olduğu düşüncesini kırarak asgari ücretle geçimini sağlayan ailelerin bile Erciyes'teki imkanlardan faydalanmasını sağlamak" dedi.

Erciyes Dağı'nda orman yangını çıktı!

Erciyes Dağı'nın eteklerinde çalılık ve meşelik bölgede çıkan yangında, 31 hektar alan zarar gördü. Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada çıkan yangının geniş bir alanda etkili olduğunu söyledi...

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

Son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alan rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Marmaray’da ‘deprem vergileri nerede’ eylemi!

İstanbul'da üniversite öğrencileri, deprem vergilerle ilgili Marmaray'da eylem gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından Marmaray'ın tutacak yerlerine asılan "Deprem Vergileri Nerede?" yazılı dövizler, görevliler tarafından toplandı.

İstanbul'da en ucuz ev nerede?

Mega şehir İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler ucuz ev arıyor. Peki İstanbul'da en ucuz ev nerede? İşte ilçe ilçe fiyatlar...

Erciyes Dağı nerede Haberi

Erciyes Dağı nerede

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden Erciyes, konaklama, mekanik tesis kullanımı, yeme içme hizmetlerinde dünyanın en ucuz kayak merkezi olma iddiasıyla sezona başladı.


Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes'in Türkiye'de profesyonel anlamda yönetilen tek kayak merkezi olduğunu, bunun da fiyat politikalarına yansıdığını söyledi.


Özel aracı olmayanların bile belediyenin kış sezonunda başlattığı otobüs seferleri sayesinde rahatlıkla Erciyes'e gidebildiğini belirten Cıngı, Erciyes'deki 18 mekanik tesisisin Belediyeye ait olduğunu, gencinden yaşlısına, yediden 70'e herkesin bu tesislerden faydalanmasını istediklerini ifade etti.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'nin halka yönelik olduğunu ve kar amacı güdülmediğini dile getiren Cıngı, şunları kaydetti:


"Amacımız kayağın zengin sporu olduğu düşüncesini kırarak, asgari ücretle geçimini sağlayan ailelerin bile...