13 / 05 / 2024

erciyes dağına 350 milyon euro yatırım

erciyes dağına 350 milyon euro yatırım

Türkiye'de Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Bakanlıktan müjde gibi müjde: Çocuk başına 350-650 TL para desteği! 

Devlet, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklu ailelere destek ödemeleri sağlıyor. 'Çocuk Destek Bileşeni' programı kapsamında 2023 yılında da başvurular devam ediyor. Başvurusu kabul edilen ailelere, 1 yıl süreyle çocuk yardımı veriliyor. İşte, çocuk yardım parası başvuru sayfası...

Çocuğu olan aileler müjde! Aile Bakanlığı çocuklu ailelere sosyal yardım yapıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına 350 ile 650 TL arasında destek ödemesi yapıyor. İşte ödemeye ilişkin merak edilenler...

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Çocuğu olan anne babalar müjde! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alacak! 600 TL hesaplara günü gelince hemen yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli hanelerin çocuklarına 350 ile 650 TL arasında destek parası veriyor. Peki, Çocuk destek ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak? Çocuk parası kimlere, ne kadar verilecek? İşte Çocuk Destek Bileşeni detayları...

Araba almak isteyenler bayram edecek! Otomobilde dev ÖTV indirimi kapıda! Fiyatlarda 350 bin TL'lik düşüş müjdesi!

Bugünkü yazısında elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişeceğini yazan Sabah gazetesi yazarı Ufuk Sandık, böylece otomobillerin fiyatlarında 350 bin TL'ye kadar düşüş yaşanacağını dile getirdi. İşte detaylar...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İnşaat sektöründe büyük yıkım! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! Demir fiyatları bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da İnce demir fiyatlarına 350 lira, İzmir ince demir fiyatlarına 200 lira, Payas ince demir fiyatlarına 100 , Karabük ince demir fiyatlarına ise 250 lira zam geldi. İşte güncel 2022 demir fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'dan Samsung Ankastre Mikrodalga Fırına 350 TL indirim! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'da Samsung Ankastre Mikrodalga Fırın 350 TL indirimle satılıyor. Peki Samsung Ankastre Mikrodalga Fırın fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

erciyes dağına 350 milyon euro yatırım Haberi

erciyes dağına 350 milyon euro yatırım

Erciyes Dağı için başlatılan yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yapacak, dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak. 


Erciyes'e 350 milyon euro yatırım yapılıyor 

Türkiye'de tapusunun tamamı tek bir kuruma ait olduğu için yatırım konusunda diğer dağlara göre çok daha avantajlı konumda bulunan Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Doğuş, Kibar Holding-Birlik Mensucat, Maxima, Marmara Grup, Dinler gibi şirketlerin kuracağı otellerle Erciyes Dağı'nda otel sayısı 28'e, yatak kapasitesi de 6 bine çıkacak. 


Toplam büyüklüğü 350 milyon euroyu bulacak olan Erciyes Turizm Merkezi projesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kayseri Erciyes AŞ'nin Genel Müdürü Murat Cahit Çıngı şu ana kadar 170 milyon euro harcandığını söyledi. 


Yatırım kapsamında 102 kilometrelik pistin tamamlandığını belirten Çıngı, proje...