19 / 05 / 2024

Erciyes dağının belediye ile değişimi

Erciyes dağının belediye ile değişimi

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla dünyanın en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes, Kayseri'yi bir turizm merkezi haline getiriyor. Erciyes Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı, Master Planı anlattı.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı!

Şehir yaşamının gürültüsü ve stresinden uzak doğayla iç içe olan Köyüm İzmir Vista'da ön talep avantajı başladı.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim fırsatı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi Sinpaş Boulevard Çankaya'da ön satışa özel indirim avantajı sunuyor. 

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

İÇDAŞ'ın Çanakkale'deki tesisleri 50 milyon dolara mal olacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İÇDAŞ'ın tesislerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Burası Marmara'nın, Karadeniz'in ve Akdeniz'in en büyük kuru yük gemilerinin inşa edileceği özel kuru havuz olacak." dedi.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Bartın Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

Çinliler dağın zirvesine havalimanı yaptı!

Çinli işçiler, dağlık bölgede Wushan Havalimanı'nı inşa edebilmek  için yaklaşık 6 yıl süren çalışmayla Taohua Dağı'nın zirvesini kesip dinamitlerle zirveyi düz hale getirdi. 

Erciyes dağının belediye ile değişimi Haberi

Erciyes dağının belediye ile değişimi

Ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerine Erciyes Master Planı hakkında bilgi veren Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes'i nakış nakış işleyerek uluslararası standartlarda bir kayak merkezine dönüştürdüğünü söyledi. 


Erciyes A.Ş. Yönetim Kumlu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cmgı, ulusal basın yayın kuruluşlarında çalışan gazetecilere Erciyes'te yapılan yatırımları anlattı. Vali Orhan Düzgün'ün de katıldığı toplantıda Erciyes'in Büyükşehir Belediyesi'ııe geçtiği 2005 yılından itibaren yatırımların başladığını ve Erciyes'in adeta nakış nakış işlenerek bu noktaya geldiğini ifade eden Cmgı, "Erciyes yapılan yatırımlarla daha şimdiden Kayseri'nin ekonomik ve sosyal hayatında önemli bir fonksiyon üstlenmeye başladı. Erciyes Master Planı 300 milyon avroluk boyutuyla Kayseri tarihinin en büyük projesi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi uluslararası çapta büyük projelere imza...