13 / 05 / 2024

erciyese 350 milyon euro yatırım

erciyese 350 milyon euro yatırım

Türkiye'de Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

10 yıl içerisinde 350 milyon adet elektrikli araç yollarda olacak!

Autorola Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Saygı “Şu anda 10-15 milyon civarında olan elektrikli araç pazarında önemli bir büyüme bekliyoruz. 6,9 milyon civarında şarj noktasının devreye gireceğini düşünüyoruz" dedi.

Depremzede esnafa 350 milyon liralık kalkınma desteği sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansınca yaklaşık 350 milyon liralık kaynakla esnafın kalkınması sağlanacak.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Futbol kulüpleri kripto paralar için 350 milyon dolardan fazla harcadı!

Futbol kulüpleri, tartışmalı kripto "taraftar tokenları"nın satışını yaparak yüz milyonlarca dolar gelir kazandı. Kriptolar için yapılan harcamanın 350 milyon dolardan fazla olduğu belirlendi.

Değerli konut vergisinden 22 milyon TL toplandı!

Değeri 5 milyon 227 bin Türk Lirası'nı geçen 150 bin konut sahibinden bu sene 350 milyon TL Değerli Konut Vergisi alınması planlanıyordu fakat toplanan rakam 22 milyon TL oldu. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 350 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı, TRDKTVK82110 ISIN kodlu, 97 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 350 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 92 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 350 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, TRDZKVK42111 ISIN kodlu, 98 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 350 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın planlanan tutar 250 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 350 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Bereket Varlık Kiralama'dan 350 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 70 gün vadeli, planlanan tutar 250 milyon TL Türk Lirası olmak üzere, 350 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 350 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS52159 ISIN kodlu, 55 gün vadeli, 350 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 350 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından 350 milyon TL tutarında ve azami 375 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

erciyese 350 milyon euro yatırım Haberi

erciyese 350 milyon euro yatırım

Erciyes Dağı için başlatılan yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yapacak, dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak. 


Erciyes'e 350 milyon euro yatırım yapılıyor 

Türkiye'de tapusunun tamamı tek bir kuruma ait olduğu için yatırım konusunda diğer dağlara göre çok daha avantajlı konumda bulunan Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Doğuş, Kibar Holding-Birlik Mensucat, Maxima, Marmara Grup, Dinler gibi şirketlerin kuracağı otellerle Erciyes Dağı'nda otel sayısı 28'e, yatak kapasitesi de 6 bine çıkacak. 


Toplam büyüklüğü 350 milyon euroyu bulacak olan Erciyes Turizm Merkezi projesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kayseri Erciyes AŞ'nin Genel Müdürü Murat Cahit Çıngı şu ana kadar 170 milyon euro harcandığını söyledi. 


Yatırım kapsamında 102 kilometrelik pistin tamamlandığını belirten Çıngı, proje...