09 / 05 / 2024

Ercüment Kılıçbay Hayatını Kaybetti

Ercüment Kılıçbay Hayatını Kaybetti

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu, İnşaat Yüksek Mühendisi Ercüment Kılıçbay'ın vefatı üzerine bir ilan yayınladı

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

24 ayar altına kota getirildi! Altın yatırımcılarının ağzı açık kalacak! Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Altın takı ithalatına getirilen yüzde 20'lik verginin ardından külçe altın ithalatında aylık kota getirildi. Bu uygulama ile yastık altındaki altınların çıkarılması için kampanyaların düzenlenmesi gerektiğini belirtiyor.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

IMF, ABD ekonomisinin karnesini açıkladı: Resesyondan kıl payı kurtulmasını bekliyoruz

IMF, resesyon beklentisine giren ABD ekonomisinin karnesini açıkladı. Bu sene ve 2023 yılına ait büyüme tahminlerini güncelleyerek beklentiyi aşağıya çekti. Kurum, ABD ekonomisinin 'resesyondan kıl payı kurtulacağına' inandığını ifade etti.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Ercüment Belül vefat etti!

Kabataş Lisesi ve İTÜ mezunu İnşaat Mühendisi Ercüment Belül vefat etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Depreme değinerek, süratli bir şekilde kentsel dönüşüm yapacaklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanların hayatını kurtaracağız, istihdam sorununu çözeceğiz büyük ölçüde." şeklinde konuştu.

Ercüment Kılıçbay Hayatını Kaybetti Haberi

Ercüment Kılıçbay Hayatını Kaybetti
Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) tarafından gazetede yayımlanan vefat ilanında "Geçmiş Dönem Genel Sekreterimiz, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyemiz, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz İnşaat Yüksek Mühendisi Ercüment Kılıçbay'ı kaybettik. Kederli ailesine, camiamıza ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer...