29 / 04 / 2024

erdal acar Irina Shayk

erdal acar Irina Shayk

Erdal Acar İstanbul’da biri butik olmak üzere üç tane otel açmaya hazırlanan Erdal Acar, bir açılışa ise dünyaca ünlü top model Irina Shayk’ı getirtiyor.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

97.5 milyon TL'lik dev villanın sahibi Erdal Acar çıktı!

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan bir malikane, 97 milyon 500 bin TL’ye satışa çıktı. Herkesin merak ettiği özel havuzlu ve 2 bin 500 metrekarelik evin sahibi Erdal Acar çıktı!

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Erdal Çelebi'den Bursalı emlakçılara günlük kiralık ev uyarısı!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, günübirlik kiralanan evlerde zorunlu olan kimlik bildirimi sistemine geçiş süreci için Bursalı emlakçıları uyardı.

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

Tekin Acar T. A Organics markasıyla yeni mağazalar açacak!

Geçtiğimiz hafta sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapamayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapatmalara devam edeceklerini açıklayarak dikkat çeken Tekin Acar Cosmetics’in patronu Tekin Acar, Hürriyet’e yeni planlarını anlattı.

Tekin Acar Cosmetics mağazalarını kapatıyor!

Tekin Acar, sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapmayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapanışlarına devam edeceklerini söyledi.

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Acar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İhsan Acar, Erkan Acar ve Abdulvahap Acar imzasıyla kuruldu.

Erdal İnönü Kent Parkı'nda sona gelindi!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Erdal Acar ve Erdinç Acar imzasıyla kuruldu.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

erdal acar Irina Shayk Haberi

erdal acar Irina Shayk

Emel Yıldırım’la olan 19 yıllık evliliğini bitiren Erdal Acar kendini tamamen işine verdi. İstanbul’da biri butik olmak üzere üç tane otel açmaya hazırlanan Erdal Acar, bir açılışa ise dünyaca ünlü top model Irina Shayk’ı getirtiyor. 


Eylül sonunda Kandilli’de açacağı tamamı suit 23 odadan oluşan otelin açılışına Shayk gelecek. Acar ayrıca Kandilli’deki otelinin alt katına da dünyaca ünlü kulüplerden birini...