21 / 05 / 2024

erdal erdem halk bankası genel müdür yardımcısı

erdal erdem halk bankası genel müdür yardımcısı

Türkiye Halk Bankası A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yaptığı açıklamada Genel Müdür Yardımcısı olarak Erdal Erdem'in atandığını bildirdi. Konu ile açıklama aşağıda yer alıyor...

Erdal Bekin kaç yaşında? Kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin kaç yaşında? Erdal Bekin kimdir? İşte ayrıntılar...

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Erdal Bekin, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Erdal Bekin'in, 26 Mayıs 2022 tarihi itibariyle asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Erdal Bekin kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili olan Erdal Bekin kimdir? Erdal Bekin daha önce nerelerde görev yaptı?

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

Erdal Ata'dan belediyelere uyarı!

Kentteki çarpık yapılamadan memnun olmadığı dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, "imar planlarında belediyelerden ricam halkımızın her türlü sosyal donatılarını da içine koyarak ona göre planlamalar yapılmasıdır” dedi.

Erdal Feralan: Nevşehir'de TOKİ konutları inşa edilecek!

Erdal Feralan basın açıklamasında şu bilgileri verdi. "Ülkemiz için çok önemli olan 07 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Nevşehir Milletvekili erimizin bilgilendirmesi üzere TOKİ projemizle ilgili gelişmeleri halkımızla paylaşmak istiyoruz."

Halk Bankası Genel Müdür Yardımcılığı'na Erdal Erdem atandı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu' na yaptığı açıklamada Genel Müdür Yardımcısı olarak Erdal Erdem'in atandığını bildirdi. Konu ile açıklama aşağıda yer alıyor...

3. Havalimanı bölge halkını tedirgin ediyor!

Yapılacak olan 3. Havalimanı ile tedirgin olan bölge halkı, ihale yapılmadan arazilerini satmayı düşünmüyor...

Türkiye Halk Bankası İstanbul ve Van'da şube açtı!

Türkiye Halk Bankası İstanbul'da Tavukçuyolu Şubesi'ni, Van'da Tuşba Şubesini faaliyete geçirdi...

Halk GYO'nun 2017 yılı hedefi 3 milyar TL portföy büyüklüğü!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurulduğundan bu yana hızla büyüyen yatırımlarıyla değerine değer katıyor. Halk GYO 2017 yılında 3 milyar TL'yi aşan portföy büyüklüğünü hedefliyor

erdal erdem halk bankası genel müdür yardımcısı Haberi

erdal erdem halk bankası genel müdür yardımcısı


Halk Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bankamız Yönetim Kurulu Kararı ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun onayı ile Sayın Erdal ERDEM, 26.03.2014 tarihi itibarıyla Genel Müdür Yardımcısı olarak...