07 / 05 / 2024

erdekin ocaklar plajları

erdekin ocaklar plajları

Balıkesir'in Erdek ilçesinin Ocaklar mevkisinde, plajları saran yosunlar nedeniyle vatandaşlar sıkıntılı günler geçiriyor. Belediye ekipleri, turistlerin şikayetlerinin artması üzerine işmakineleriyle her gün yaklaşık 50 ton yosun temizlenmeye çalışıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Bütçenize uygun oh be hayat varmış dedirten ankastre ocaklar Profilo'da! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Profilo ile mutfağınızda kendinizi güvende hissedin. Her cebe uygun ankastre ocaklar Profilo'da hizmetinizde.

Simfer set üst ocaklar 1.200 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve kalitesiyle sıkça tercih sebebi olan Simfer set üstü ocaklar en uygun fiyata Teknosa’da satış çıktı. Peki, Simfer set üstü ocak fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch ocak fiyatları ne kadar? İşte Bosch ocakları Mart 2022 fiyat listesi!

Evlerde en çok tercih edilen beyaz eşya markası olan Bosch yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Bosch indüksiyonlu ocaklar, diğer ocaklara göre zamadan tasarruf sağlıyor. Peki, Bosch Ocak fiyatları ne kadar? İşte Bosch Ocakları Mart 2022 Fiyat Listesi...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Halk plajları lüks otellere mi tahsis edilecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, lüks otellere gidemeyen vatandaşların faydalandığı halk plajlarını lüks otellere tahsis etmek için ihale açtı

Halk plajları ihale edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Özellikle Bodrum, Çeşme, Antalya gibi Türkler arasında da çok popüler olan yerlerde belli sayılarda, deneme amaçlı bu sene başlıyoruz, halk plajları ihalesi yapacağız" dedi.

İnşaat sektörü için taş ocaklarına ihtiyaç var!

Taş Ocakları Birliği Başkanı Sarper, halkın, inşaat sektörü ve alt yapı için taş ocaklarının çalışmaya devam etmesi gerektiğini söyledi.

İzmir taş ocakları imar planlarına girdi!

İzmir'in en büyük çevre sorunlarından biri, taş ocakları imar planlarına girdi.

Alican Önlü: Tunceli maden ve taş ocaklarının tehdidi altındadır!

HDP Milletvekili Alican Önlü, Tunceli'deki taş ve maden ocaklarını TBMM gündemine taşıdı. Önlü, ''Açılmak istenen ve şu anda işletilmekte olan taş ve maden ocaklarıyla halkın yaşam alanları ellerinden alınırken, halk zorunlu göçe de tabii tutulmaktadır.''dedi.

İzmir Urla'da taş ocakları kapatılıyor!

İzmir Urla’daki iki köyün sakinleri 14 yıllık mücadeleyi kazandı. Zeytinliklere ve bölgenin bitki yapısına zarar veren taş ocaklarının kapatılmasına karar verildi.

Adıyaman'da mermer ocakları protesto edildi!

Adıyaman'da vatandaşlar mermer ocaklarının doğal hayatı etkilediği ve yolları bozduğu için eylem yaptı. Daha önceden yol kapatma eylemi yapan köylüler bu kez beldenin hemen yanında açılan mermer ocağına tepki gösterdi.

erdekin ocaklar plajları Haberi

erdekin ocaklar plajları

Güney Marmara'nın tatil merkezlerinden Balıkesir'in Erdek ilçesinin Ocaklar mevkisinde, plajları saran yosunlar nedeniyle vatandaşlar sıkıntılı günler geçiriyor. Belediye ekipleri, turistlerin şikayetlerinin artması üzerine işmakineleriyle her gün yaklaşık 50 ton yosun alarak plajları temizlemeye çalışıyor. Görevliler son 1,5 ayda bin traktör dolusu yosun topladı.Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yapakçı, yaptığıaçıklamada, geçen yıl 1,5 ay karadan denize poyraz estiğini belirterek, bu yılise bu durumun tersine döndüğünü söyledi. Bölgede 20-30 yıl önce deniz kıyısının daha derin olduğunu vurgulayan Yapakçı, şöyle konuştu: "Sellerle taşınan topraklar, denizimizi doldurdu. Derinlik azalınca yosunlaşma oldu. Bu yıl yaz sezonunda bin traktör yosun taşıdık. Bizi zora sokanolaylarından biri de kumsalı Milli Emlak Genel Müdürlüğü kendi tasarrufuna aldı. 

Şezlong, şemsiye kurulacak alanları Milli Emlak kendi kiraya veriyor, ücretini onlar alıyor...