05 / 05 / 2024

Erdem Salt

Erdem Salt

Salacak Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Erdem Salt tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak 'ta Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Tantavi Caddesi' nde kuruldu.

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Bakan Koca resmen açıkladı! Deprem bölgesindeki 10 şehirde devlet hizmet süreleri yüzde 15 kısaltıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından deprem bölgesindeki 10 şehirde devlet hizmet sürelerinin yüzde 15 kısaltıldığı açıklandı. İşte Bakan Koca'nın o son dakika açıklamaları...

İzlem Erdem Kimdir? İzlem Erdem ne iş yapıyor?

İzlem Erdem kimdir? İzlem Erdem’in mesleği nedir? İzlem Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Erdem tarafından kuruldu.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Çelik tarafından kuruldu.

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Akın Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Salt Haberi

Erdem Salt

Salacak Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Erdem Salt tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Tantavi Caddesi'nde kuruldu.


Salacak Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; A-ASLİ İŞTİGAL KONUSU a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...