29 / 04 / 2024

Erdemir alman linde grup tesis

Erdemir alman linde grup tesis

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Alman Linde Grup'tan, Denizli’ye 15 milyon euroluk yatırım!

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı!

"Dumankaya Mozaik'ten 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtılan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakikalık mesafede bulunuyor.

Erdemir mülkiyetindeki 205 adet gayrimenkul satılıyor!

Erdemir Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş'nin mülkiyetindeki 205 adet gayrimenkul 3 kasım 2015 günü saat 12:00'da teklif isteme mektubunda yazılı esaslar dahilinde satılacak.

Türk-Alman Üniversitesi'nin Beykoz'daki kampüsü 2017'de açılacak!

2013'de açılan Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampus inşaatı Beykoz'da tam gaz devam ediyor. Kampüs inşaatı 2017'de tamamlanacak.

Alper Altınok: Konut almanın tam zamanı!

Gerek dövizdeki artış gerekse seçimlerin döneminin getirmiş olduğu güvensizlik ortamı gayrimenkul fiyatlarını yüzde 30 oranında artıracak. Altınok Yapı Genel Müdürü Alper Altınok konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Alman Biesterfeld, İstanbul ofisinde LAMP 83'ü tercih etti!

Aydınlatma aygıtları üretiminin lider Türk firması LAMP 83, dünyanın önde gelen kimyasal ve plastik madde üreticilerinden Alman firması Biesterfeld’in İstanbul merkez ofisini aydınlattı.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap inşaat ihalesi 30 Eylül'de!

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Eylül 2015 tarihinde saat 15:00'de gerçekleşecek.

Alman TÜV SÜD Türkiye'de şirket satın alacak!

Alman denetim ve belgelendirme kuruluşu TÜV SÜD, en önemli pazarlarından biri olarak gördüğü Türkiye'deki faaliyet alanlarını genişletmeye hazırlanıyor.

Türk tasarımı sandalyeler Alman Walter Knoll'un koleksiyonunda!

Lüks mobilya markalarını Türkiye'ye getiren Mozaik, tasarımlarıyla devleri dize getiriyor. Patron Yaman Erturan, Türk tasarımı sandalyelerin ilk kez Alman Walter Knoll'un koleksiyonuna gireceğini söyledi

Toprak tapulu ev almanın sakıncaları nelerdir?

Toprak tapusu, Tapu müdürlüğünde herhangi bir kaydı olmayan yapılardan alınan daire tapusu olarak tanımlanıyor. Peki, toprak tapulu ev almanın sakıncaları nelerdir?

Türk Yatırımcılar Alman Solarion AG'yi satın aldı!

Türk yatırımcılar, dünyanın en ince ve en esnek güneş paneli üreticisi olan Alman Solarion AG'yi satın aldı Yabancı devler Türkiye'de şirket avına çıkarken, Türk KOBİ'leri de yurtdışında zorda olan firmaları satın almaya başladı.

Erdemir alman linde grup tesis Haberi

Erdemir alman linde grup tesis

Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir Grubu, yeni bir yatırıma imza atıyor. Erdemir Grubu, İsdemir'in üretimini desteklemek için, ihtiyacı olan ilave endüstriyel gaz ihtiyacını karşılamak, etkin ve verimli bir yönetimle maliyetleri azaltmak amacıyla, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup Türkiye kolu ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık yapısıyla hareket etmek üzere niyet mektubu imzaladı.


Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde hayata geçireceği ilk yabancı ortaklık olacak bu yeni şirket, yeni endüstriyel gaz üretim tesisinin yatırımını üstlenecek. Tasarımı ve inşası Linde Mühendislik birimine ait olacak teknoloji harikası bu tesisi 20 aydan kısa bir sürede hizmete sokacak ve İsdemir’in mevcut gaz üretim tesislerinin mülkiyetini devralmaksızın işletilmesinden ve bakımından sorumlu olacak. İskenderun’da kurulacak yeni tesis ile İsdemir’in...