26 / 07 / 2024

Erdemir Grubu kar

Erdemir Grubu kar

Ereğli Tesisleri'nin geçen yılın yüzde 8 üzerinde, 1 milyon 382 bin tonu soğuk ve 1 milyon 485 bin tonu sıcak olmak üzere 2 milyon 867 bin ton yassı mamul ürettiği belirtildi.

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez enflasyon için iki veriyi karşılaştırdı ve sordu: IMF hazırlığı mı?

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) şubat ayı enflasyonunu aylık bazda yüzde 4,34 olarak açıklarken, TÜİK ise 4,53 olarak açıkladı. Bu durum karşısında ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı. 

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Erdemir'den 550 milyon dolarlık yatırım kararı

Erdemir yapacağı pelet yatırımı ile önemli hammadde kaynaklarından birinde, kendine yeterlilik oranını yükseltecek ve yıllık karını 200-250 milyon dolar civarında artıracak.

TOKİ Çorum Kuruçay'da 271 konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi satışa çıkarılıyor. Proje için başvuru dönemi 23 Ağustos'ta başlayacak.

İcradan satışa çıkarılan Martı Myra Otel ile ilgili flaş gelişme!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra’nın tahsis süresini uzattı.

İnşaatlarda etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) iş birliğinde, yeni tip koronavirüs salgınına karşı inşaat sektöründe daha etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

İş Bankası Grubu'ndan kamu hastanelerine 10 milyon lira kaynak!

Türkiye İş Bankası Grubu, koronavirüs salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere 10 milyon liralık kaynak ayıracak.

Beatles’ın almak istediği gitar şeklindeki ada satışa çıkarıldı!

Ünlü müzik grubu Beatles’ın Yünanistan'da almak istediği gitar şeklindeki Ethereal Adası satışa çıkarıldı. El değmemiş centten olarak görülen adanın fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Doğuş Grubu'ndan borç yapılandırması açıklaması!

Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, borç yapılandırmalarıyla ilgili haberlere açıklık getirdi. Şahenk, “Bankalarımıza hak, hukuk çerçevesinde en doğru nakit akışlarını çıkarıp bir program sunduk. Çok kısa zamanda en güzel biçimde bu olay ortadan kalkacak” dedi.

Tekfen Grubu'ndan 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL kar!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi, limancılık ve gayrimenkul geliştirme alanlarında hizmet veren Tekfen Grubu, 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL net kar elde etti.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Yozgat Akdeğmeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 24 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Ali Ağaoğlu Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti.

Erdemir Grubu kar Haberi

Erdemir Grubu kar


Erdemir Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu yılın 9 ayında Ereğli Tesisleri'nin geçen yılın yüzde 8 üzerinde, 1 milyon 382 bin tonu soğuk ve 1 milyon 485 bin tonu sıcak olmak üzere 2 milyon 867 bin ton yassı mamul ürettiği belirtildi.


İskenderun Tesisleri'nin ise geçen yılın aynı döneminin yüzde 3 üzerinde, 1 milyon 22 bin tonu uzun ve 1 milyon 763 bin tonu sıcak olmak üzere 2 milyon 785 bin ton nihai mamul ürettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Ereğli Tesisleri'nin 2013’ün 9 ayında nihai mamul satışı yüzde 5 artarak 2 milyon 915 bin ton seviyesinde, İskenderun Tesisleri'nde de nihai satış miktarı önceki yılın aynı döneminin yüzde 7 üzerinde, 2 milyon 811 bin ton seviyesinde gerçekleşti. Grubumuz bu dönemde 3...