18 / 05 / 2024

erdemir hedefleri

erdemir hedefleri

Türkiye’de demir-çelik sektörün en büyük şirketi olarak öne çıkan Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam eden Ali Pandır, gelecek hedeflerini ilk kez Platin’e anlattı.

Hurda fiyatları rekor kırdı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Erdemir hurda fiyatları 2024...

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Bakır ve dmeir hurda fiyatları gelen zamlar sonrası resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Erdemir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyta listesi...

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Erdemir 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı! 

Erdemir Yönetim Kurulu, 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı. Erdemir’den yapılan açıklamada 2023 yılı için net 0,45 Türk Lirası temettü ödeme teklifi sunulmasına karar verildiği belirtildi.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Erdemir'den 550 milyon dolarlık yatırım kararı

Erdemir yapacağı pelet yatırımı ile önemli hammadde kaynaklarından birinde, kendine yeterlilik oranını yükseltecek ve yıllık karını 200-250 milyon dolar civarında artıracak.

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gonca Erdemir Öztürk tarafından kuruldu.

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Mevsim Erdemir: Konutta arz ve talep her zaman olacak!

Oryataş Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mevsim Erdemir, Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında konut sektörünün son 15 yılını değerlendirdi...

Erdemir Grubu'nda İskenderun'a yeni tesis yatırımı!

Üçüncü çeyrekte beklentinin üzerinde kâr eden çelik devi, yeni galvanizleme hattını 2018'in ilk yarısında devreye alacak. Erdemir, İskenderun'da yeni tesis yatırımı da planlıyor.

Erdemir'den İtalya Ilva Çelik Fabrikası için teklif!

İtalya'nın sanayi devleri arasında yer alan ve Avrupa Birliği sınırları içerisindeki en büyük üretim kapasitesine sahip Ilva Çelik Fabrikası'nın satış ihalesinde teklif veren iki şirketten biri Erdemir oldu.

erdemir hedefleri Haberi

erdemir hedefleri


Kariyer yolculuğuna Kasım 2013’ten bu yana Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam eden Ali Pandır, gelecek hedeflerini ilk kez Platin’e anlattı. Erdemir’i dünya klasında faaliyet gösteren küresel bir şirkete dönüştürme vizyonuna yatırım yaparak ilerlediklerini söyleyen Pandır, yeni yapılanma döneminde şirketin iş yapma tarzını yalınlaştırmaya, matriks organizasyon yapısını geliştirmeye, kapasite artırmadan büyümeye, inovasyon kültürü oluşturmaya, Ar-Ge’yi yeni baştan inşa etmeye ve yurtdışında satış ofisleri kurmaya odaklandıklarını vurguluyor.



Türkiye’de demir-çelik sektörün en büyük şirketi olarak öne çıkan Erdemir Grubu, 2015’te 50’nci yılını geride bırakacak. 2006’dan bu yana OYAK bünyesinde hizmet veren Erdemir Grubu, Türkiye’de üretilen yassı çeliğin yaklaşık yüzde 65’ini, ham çeliğin de yüzde 25’ini üretiyor. Erdemir Grubu’nun lokomotif şirketi Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş, Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre...