05 / 05 / 2024

Erden Timur döviz yorumu

Erden Timur döviz yorumu

Nef'in patronu Erden Timur'un çalışanlarına hitaben yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündeme geldi. Erden Timur, 45 saniyelik videoda şirketinin çalışanlarına 'memleketinize sahip çıkın' çağrısında bulundu.

Döviz kurlarındaki artış kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İstanbul'daki riskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, "Riskli konutlarının yenilenmesi gereken vatandaşlarımız, artan döviz kurları neticesinde adeta kaderleriyle baş başa kalmış durumda" dedi.

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

Konut fiyatları döviz kurlarındaki oynaklıktan nasıl etkilendi?

Döviz kurlarındaki oynaklık devam ediyor. Peki konut fiyatları ve satışları döviz kurlarındaki oynaklıktan nasıl etkilendi? Uzman isimler sektördeki son durumu değerlendirdi...

Erden Timur iki yeni şirket kurdu!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Döviz kurları kentsel dönüşümü nasıl etkiliyor?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden artan döviz kurlarının kentsel dönüşüme etkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Döviz geliri olan gayrimenkullerin satışına teşvik geliyor!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımı hızla devam ediyor. Döviz getirisi olan gayrimenkullerin satışı içi Türkiye'de çeşitli teşvik politikaları gündemde.

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan önemli döviz kuru mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, döviz kuruna yönelik "Kur istikrarının sağlanması ve enflasyonda düşüşle sermaye girişi hızlanacak, TL varlıklara giriş artacak" dedi. Elvan, "Enflasyonla mücadele, tüm politikalarımızın merkezinde yer alıyor" ifadesini kullandı.

Döviz mevduatında düşüş yaşandı!

Döviz piyasasında hareketlilik etkisini göstermeye devam ediyor. Döviz kurları geçen hafta rekor kırarken, yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 576 milyon dolar düştü.

Faiz kararı sonrası döviz kurları düşüşe geçti!

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı ve faiz oranlarını değiştirmeyerek sabit tuttu. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında döviz kurlarında aşağı yönlü hareketlilik yaşandı. Dolar/TL 8.31-8.32 seviyelerinden 8.28'e düşerken euro/TL ise tekrar 10 liranın altına düştü.

Teknik Yapı'dan döviz bozan kampanya!

Teknik Yapı, 2021 yılının ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında kolaylık!

Teknik Yapı, 2021 yılı destek kampanyaları kapsamında döviz bozduran vatandaşlar için İstanbul'dan konut alan vatandaşlara kur farkı konusunda kolaylık sağlanacağını açıkladı. 

Döviz mevduatı rekor kırdı!

Merkez Bankası haftalık para ve banka istatistiklerine göre, yurtiçi yerleşiklerin döviz mevduatı 8 Ocak haftasında 235 milyar 857 milyon dolar ile yeni rekor kırdı.

Erden Timur döviz yorumu Haberi

Erden Timur döviz yorumu

Nef'in patronu Erden Timur'un çalışanlarına hitaben yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündeme geldi. Erden Timur, 45 saniyelik videoda şirketinin çalışanlarına 'memleketinize sahip çıkın' çağrısı yaptı. 

Habertürk Business'ta yer alan habere göre NEF'in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Twitter'da paylaşılan videosunda 'döviz yükseliyor diye sevinenler bile var' derken, "Önemli olan böyle durumda memleketine sahip çıkmak, hepinizden ricam sahip çıkın memleketinize" dedi. 

Timur'un videodaki sözleri şöyle: 
"Candaş ol yandaş ol ne olursan ol, ama bu memleket bizim ve memleketimizi bile bile batırmaya çalışıyoruz. Siyasiler hata yapmıştır, ötekiler öyle yapmıştır... Herkes kendisini ilgilendirir. Biz böyle zor zamanlarda sahip çıkmalıyız. Döviz yükseliyor, işte sevinenler bile oluyor. Hatasının bedelini herkes öder arkadaşlar, önemli olan böyle durumda memleketine sahip çıkmak, hepinizden ricam sahip çıkın memleketinize..."