04 / 05 / 2024

erden tmur

erden tmur

Erden Timur, “Kurucu ortağı olduğum Kentsel Strateji ile de İstanbul’a hem yeşil alanları artıracak hem olası bir depremde toplanma merkezi problemini çözecek önerilerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi! 

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi. İşte ayrıntılar...

Erden Timur yeni şirket kurdu! Nef'in yatırımları tam gaz! 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yeni şirket kurdu. Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. İşte Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erden Timur: Galatasaray'a bağış yoluyla 12-13 milyon dolarlık gayrimenkul verdim, hepsi satıldı!

Erden Timur, Galatasaray'a bağış yoluyla verilen gayrimenkullerle ilgili konuştu ve son durumu açıkladı. İşte Erden Timur'un o açıklamaları...

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Erden Timur iki yeni şirket kurdu!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

Erden Timur yeni şirket kurdu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur yeni şirket kurdu. TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erden Timur: Avrupa pazarında konut fiyatlarını değiştireceğiz!

Türkiye’de tasarladıkları modüler evleri yurt dışına götüeceklerini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Avrupa’da en yüksek maliyet kalemi olan işçilik giderlerini azaltarak, konut fiyatlarını değiştireceğiz" diye konuştu...

Larissa Göl Evleri İzmir 2019 fiyatları!

Erden İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsuites Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile Almughıra Habıb  ve Kamil Taner Erden  ortaklığında kuruldu. 

Emlak Bankası riskli binaların güçlendirilmesini hızlandıracak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Emlak Katılım Bankası'nın kurulmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Timur, ''Emlak Katılım Bankası, deprem tehlikesine karşı riskli binaların güçlendirilmesini hızlandıracak'' dedi.

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Mr Havacılık Teknoloji Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aşlamacı, Fatih Oruç ve Onur   Erden ortaklığında kuruldu. 

erden tmur Haberi

erden tmur

Capital’de yer alan habere göre, itibarın en az ticari sonuçlar kadar önemli olduğu bilinen bir gerçek... Bu konuda tüketiciler de her geçen gün bilinçleniyor. Hatta önemli bir kısmı tüketim tercihlerini bu alanda hassas şirketlerin ürünlerinden yana kullanıyor.

KSS aktivitelerini sadece proje bazlı değil, “sorumlu ürünlerle” destekleyen şirketlerin sayısı da artıyor. Otomotivde elektrikli arabalar, akaryakıtta çevre dostu benzin, beyaz eşyada çevreye duyarlı ürünler sunmak sorumlu şirketlerin ortak paydası olmuş durumda.Türkiye’de de bu bilinçle hareket eden şirket sayısı oldukça fazla... Sadece projelerle değil, ürünleriyle de sorumlu şirket algısını oturtmaya çalışıyorlar.“İyi şirket” algısı için çalışan bu şirketlerin sorumluluk ajandası ise oldukça dolu. İşte “sorumlu şirketlerin” gündeminde yer alan projelerden bazıları...

ODAKTA NE VAR?

Nef İnşaat, kuruluşundan bu yana KSS anlayışıyla fark yaratmayı amaç edinen bir...