13 / 05 / 2024

Erdi Yapı

Erdi Yapı

Erdi Yapı tarafından Bolulularla buluşturulacak olan Kütahya Seramik markası için açılacak firmanın açılış töreni 10 Haziran Çarşamba günü saat 16.00'da yapılacak.

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular sona erdi! Kampanyaya 269 bin başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasının başvurularının sona erdiğini duyurdu. Kurum, 1 milyon 19 bin 471 bağımsız birim, 269 bin 670 başvuru yapıldığı bilgisini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan beklenen açıklama! İşte borçların yapılandırılma şekli!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Kabine Toplantısının gündeminden biri olan borç yapılandırma hakkında da açıklama geldi. İşte detaylar!

Aycı Yapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aycı Yapı İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Erdi Aycı tarafından kuruldu.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Konutta yap-sat bir dönem sona erdi!

Konut ticaretinde yap-sat devri kapandı. Konuya ilişkin bilgi veren Rams Global Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, “Maketten, topraktan daire satmak artık firmanın intiharıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

Esnafa kira yardımı ödemeleri ne zaman yapılacak?

Esnafa kira yardımı için başvuru süreci sona erdi. Kira yardımına başvuruda bulunan esnaflar ise kira yardımının yapılacağı tarihi merak ediyor. 

Kimliksiz yapı inşaat dönemi sona eriyor!

Beykoz Cam ve Billur Müzesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kimliksiz yapı inşa döneminin sona erdiğini dile getirdi. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Vergi mükellefleri için mücbir sebep sona erdi!

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamaya göre; vergi mükellefleri için yürürlüğe giren mücbir sebep uygulaması sona erdi. 

Ozka Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozka Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Boy tarafından kuruldu.

Erdi Yapı Haberi

Erdi Yapı

"Büyük seramikler büyük mağazalarda satılır" sloganı ile yola çıkan Erdi Yapı tarafından açılacak olan Kütahya Seramik mağazasının açılışı NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın katılımı ile 10 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Bölgenin en büyük seramik ve granit mağazası Borazanlar Mahallesi D-100 Karayolu Caddesi'nde saat 16.00'da düzenlenecek olan açılış töreni ile hizmete başlayacak.



Köroğlu...