05 / 05 / 2024

Erdinç Avcı ev

Erdinç Avcı ev

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, kiracıları tahliye ettikten sonra ve eşyaları balkondan sokağa attı. O ev sahibine 1.500 TL para cezası kesildi. İşte ayrıntılar...

Kiracı bir odayı beş kişiye kiraladı! Ev sahibi çareyi evi satmakta buldu!

Avcılarda bir kiracı evin bir odasını 5 kişiye kiraladı.  Evinin son halini gören ve bu şekilde kiraya verildiğini öğrenen ev sahibi ise çareyi evini satışa çıkarmakta buldu.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Ev almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Konut alırken bunlara dikkat!

Siltaş Yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç, hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için önemli tavsiyeler verdi. İşte ev almak isteyen herkesi ilgilendiren o tavsiyeler...

Avcılar’da balkonu çöken 4 katlı bina mühürlendi!

Avcılar'daki 4 katlı bir binanın 2. Katında tadilat yapıldığı sırada evin balkonu çöktü. Yaşanan olaydan sonra bina tedbir amaçlı mühürlendi. Yaralanan ev sahibine ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Avcılar Next'te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştırmayı planlayan Avcılar Next projesinde ön talep dönemi başladı. Projeden 5 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Birikimevim Avcılar'da yeni şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Avcılar'da açtı...

Avcılar'da "duvarsız ev"in kiracıları hak arayışında!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 4 katlı bina yıkılınca, bitişikteki binanın en üst katındaki iki dairenin duvarlarının olmadığı öğrenildi. Mağduriyetlerin giderilmesini isteyen kiracılar suç duyurusunda bulundu.

Met İşletmecilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met İşletmecilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan İkiz ve Erdinç Avcı ortaklığında kuruldu. 

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da 3 bin 900 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan projesinde 9 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 

Bahçeyaka Ispartakule güncel ev fiyatları!

Bahçeyaka Ispartakule güncel ev fiyatları 321 bin 300 TL'den başlıyor. Proje Avcılar'a bağlı Ispartakule'de Sur Yapı imzasıyla yükseliyor...

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları minimum 399 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Erdinç Avcı ev Haberi

Erdinç Avcı ev


Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi. Roman vatandaşların sorunlarına çare olabilmek için çalıştıklarını belirten ve en büyük arzularından birinin ev sahibi olabilmek olduğunu dile getiren Avcı, "Biz de bunun için sizden bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Bize destek olursanız daha kolay ev sahibi olabileceğimize inanıyoruz. Yardımlarınız içinde teşekkür ediyoruz" dedi. Vali Bektaş da TOKİ kanalıyla pek çok vatandaşın sağlıklı koşullarda ve uygun fiyatlarla ev sahibi olabildiğini ifade ederek kendilerinin de ev sahibi olabilmeleri için bu konuda elinden geleni yapacağını söyledi.  




Yeni...