23 / 07 / 2024

Erdinç Varlıbaş başarının sırları

Erdinç Varlıbaş başarının sırları

Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden işlere imza atan Varyap, 2015’te yurtdışında ve Türkiye’de yeni projeler geliştirirken mevcuttaki projeleri için de çok cazip bir kampanyayı hayata geçiriyor.

İmar barışları durmazsa kentsel dönüşüm de başarılı olmaz! 

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, ülke genelindeki kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili konuştu ve "İmar barışları durmazsa kentsel dönüşüm de başarılı olmaz" dedi. İşte Köymen'in o açıklaması...

Siltaş Yapı'dan sektör değerlendirmesi! Konut projelerindeki başarının sırrı!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, yeni ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların konut satın alırken neye dikkat ettiklerini açıklayarak, önemli değerlendirmelerde bulundu.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Başarı Teşvik Programı'nın detayları açıklandı! İlkokul, ortaokul, lise üniversite! Şartları karşılayan herkes alacak!

Başarı Teşvik Programı ile en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim gören öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi hanelere, her sene eğitim süresi boyunca aylık 300 lira destek verileceği açıklandı.

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...

Erdinç Varlıbaş başarının sırları Haberi

Erdinç Varlıbaş başarının sırları

“Varyap Yatırım Ayları” adı altında sektörde bir ilki gerçekleştiren Varyap peşin alımlarda %25 vadeli alımlarda ise %15 indirim ile benzersiz bir yatırım imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında iş yaşamının başladığı Varyap Plaza Pendik’teki hemen teslim ofis ve dükkânlar için cazip ödeme koşulları bulunuyor.


Gayrimenkul sektöründe imza attığı prestijli projelerle fark yaratan Varyap gayrimenkul sektörü için yenilikçi bir kampanya başlattı. Varyap Yatırım Ayları adını taşıyan kampanya ile ilgili detayları açıklayan Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe başarının; erişilebilir fiyat, cazip konum, projenin temel özellikleri ve geliştirici şirketin niteliği olmak üzere 4 temel bileşenden oluştuğuna dikkat çekti. 


Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş tecrübeleri ve yaptıkları araştırmalar neticesinde yılın Mart-Nisan aylarının doğru yatırım için en ideal dönem olduğunu belirtti. Varlıbaş; “Elimizdeki inşaatı tamamlanmış mevcut projelerimizdeki satışları...