29 / 04 / 2024

Erdinç Varlıbaş özgeçmiş

Erdinç Varlıbaş özgeçmiş

VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş kimdir? Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş sektöre ne zaman ve nasıl atıldı?

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi?

TOKİ arsa başvuruları devam ediyor. TOKİ arsa almayı düşünenler, TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen o detaylar…

Geliri olmayan TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ sosyal konut ve kura çekim sonuçları başvuru yapan yıllardır ev alma hayali kuran kişilerin gündeminde yer alıyor. TOKİ başvurularına dair araştırılan bazı önemli huşular bulunuyor.

TOKİ Başkanı'ndan son dakika açıklamaları

TOKİ sosyal konut ve arsa projesinde hem konuta hem arsaya başvurulabilir mi? Sonuç nasıl belirlenir? Şimdiye kadar kaç kişi başvurdu? Başvurular ne zaman sona erecek? Konut üretimleri başladı mı? Kura çekimi ne zaman? Temeller ne zaman atılacak? TOKİ Başkanı merak edilen soruları yanıtladı...

TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi?

TOKİ İlk Evim arsa başvuruları başladı. Arsa almayı düşünen kişiler, TOKİ İlk Evim arsa kimler başvurabilir? TOKİ İlk Evime başvuran arsaya başvurabilir mi? şeklindeki sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen detaylar!

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

Kripto paralara vergi getirilmeli mi?

Barış Özbek, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde kripto varlıkların vergilendirilmesinin gerekli olup olmadığını kaleme aldı. İşte Burak Özbek'in 'Kripto varlık vergilendirilmeli (mi)?' başlıklı yazısı...

Binaların ortak alanlarındaki değişiklikler için oybirliği gerekir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda 18 daire var. Yöneticimiz binanın ortak alanı olan çatı terasına baz istasyonu kurulumu için kiralama başvurusunda bulunacak. Biz 2 daire sahibi bunun terasımıza kurulmasını istemiyoruz. İstemediğim sürece işi başlatabilirler mi?' sorusunu cevapladı. 

Miras vefat etmeden önce bağışlanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Vefat etmeden önce bağış yapabilir miyiz? Bankadaki para da ailelere miras kalır mı?' sorusunu yanıtladı.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Konkordato sayısı artıyor: Firmalar kamuya icra takibi başlatabilir mi?

Nakit sıkıntısı çeken firmalar konkordato ilan ediyor. Konkordato sürecinde atanan komiserler firmanın finansal tablosunu düzenlerken alacakları da arıyor ve ödeme gününü teyit ediyor. Devletten gününde alacağını alamayan şirket, konkordato sürecinde kamu kurumlarına icra takibi başlatabilir...

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

İmar barışında işyeri ruhsatı alınabilir mi?

İmar barışında işyerlerinin durumu nedir? Mevzuata aykırı yapılardaki işyerleri için imar barışına başvurulabilir mi? İmar barışında işyeri ruhsatı alınabilir mi?

Erdinç Varlıbaş özgeçmiş Haberi

Erdinç Varlıbaş özgeçmiş

Erdinç Varlıbaş kimdir?

Erdinç Varlıbaş, 1978 Trabzon doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Erdinç Varlıbaş bugün, VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su.


Londra Regents Business School’da Uluslararası Yönetim üzerine yüksek lisans yapan Erdinç Varlıbaş şirkette 12 senedir çeşitli pozisyonlarda görev aldı.


Erdinç Varlıbaş, 1996 yılında kurulan Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret Ltd. Şti.’nde, 2000 - 2003 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.


Varlıbaş, halen Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.


VARYAP Varlıbaşlar Holding CEO'su Erdinç Varlıbaş iş hayatını şu şekilde anlatıyor:


"Ben aslında çocukluğumdan beri şantiyelerde çok vakit harcayan, gezen bir çocuktum. İlkokuldan itibaren gözümde...