10 / 05 / 2024

Erdinç Yiğitbaş kimdir

Erdinç Yiğitbaş kimdir

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Erdinç Yiğitbaş, kampüste inşa edilen Gençlik Merkezi' nin fay hattı üzerinde olduğunu öne sürdü. Gençlik Merkezi fay hattı üzerinde inşa ediliyor...

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

İdil Yiğitbaşı kimdir, nereden mezundur?

İdil Yiğitbaşı kimdir İdil Yiğitbaşı’nın mesleği nedir? İdil Yiğitbaşı eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Mafa kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın asil adayı Ömer Mafa kimdir? Ömer Mafa daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ömer Mafa'nın biyografisi...

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Erdinç Keskin kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Keskin kimdir? Erdinç Keskin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdinç Keskin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Erdinç Keskin...

BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı oldu!

Türk boya sektörünü temsil eden Boya Sanayicileri Derneği’nin (BOSAD), 7. Olağan Genel Kurul toplantısında gerçekleştirilen seçim sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ahmet Yiğitbaşı seçildi.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar oldu!

İzmir merkezli Yaşar Holding’in hakim ortakları genel kurullarını gerçekleştirdi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Selim Yaşar, başkan vekilliklerine Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı seçildi.

Fatih Elibol kimdir?

Fatih Elibol, Reality-TR şirketiyle 27 ülkede 31 ofis açtı. Peki, Fatih Elibol kimdir? Fatih Elibol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Elibol, Reality - TR'yi ne zaman kurdu?

Feyhan Yaşar: Gayrimenkul geliştirme ve enerjiye gireceğiz!

Yaşar Holding'te 2003 yılında yönetim kurulu başkanlığı koltuğuna oturan Feyhan Yaşar, 2009 yılında ani bir kararla bu görevinden çekilmiş ve yerine o dönem başkan vekili olan kardeşi İdil Yiğitbaşı geçmişti.

Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Can, Ahmet Eren Yiğitbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Mehdi Eker kimdir?

59 ve 60. Hükümette Tarım ve Köyişleri Bakanlığı görevini üstlendi. 61. Hükümette Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine atanan Mehmet Mehdi Eker kimdir? Mehmet Mehdi Eker bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İdil Yiğitbaşı: Yatırım kararı alırken en öncelikli unsur yaratılan değer!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, ""Tüketici artık satın aldığı ürünün çevreye zarar vermediğini bilmek istiyor. Biz markaların sosyal ve çevresel faaliyetlerinin marka tercihinde önemli olduğuna inanıyoruz" dedi

Erdinç Yiğitbaş kimdir Haberi

Erdinç Yiğitbaş kimdir

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Erdinç Yiğitbaş, kampüste inşa edilen Gençlik Merkezi'nin fay hattı üzerinde olduğunu öne sürdü. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, üniversitenin tahsis ettiği araziye inşa edilen merkezle ilgili haberlere bakarken fay kırığını fark eden Yiğitbaş, hemen görev yaptığı fakültenin arkasında bulunan inşaata koştu. Zemin kazısını inceleyen Yiğitbaş, fotoğrafta fark ettiği oluşumun fay olduğunu belirledi.


Habertürk...