17 / 05 / 2024

Erdoğan Bayraktar yatırım

Erdoğan Bayraktar yatırım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Yıllık sadece devletin bütçeye bağlı yaptığı yatırımlar 250-300 milyar doları aştı, daha önce bunlar yıllık 35-40 milyar dolardı" dedi...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

Doğan Holding yatırım bankası kuruluşu için BDDK'ya başvuruda bulundu!

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapıp memnun kalmayan yoktur!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Ülkemize yatırım yapıp da memnun kalmayan, sıkıntı ve sorunlarına çözüm bulunmayan hiçbir girişimci yoktur. Bizler uluslararası doğrudan yatırımları sadece yasal düzenlemelerle desteklemiyoruz, bilfiil kurumsal olarak da destekliyoruz" dedi.

Pursaklar'da 176 milyon liralık 29 yatırım açıldı!

Pursaklar ilçesinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam yatırım bedeli 176 milyon lira olan 29 eseri hizmete açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyütürken Ordu'ya 21 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyledi..

Anı Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi İstmarina Şubesi açıldı!

Anı Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi İstmarina Şubesi bugün Kartal'da 56 milyon 834 bin 961 TL bedel ile açıldı. 

Bu yıl kamu-özel sektör iş birliğiyle 58 milyar dolar yatırım yapıldı!

Türkiye, 1986-2017 döneminde kamu-özel sektör iş birliğiyle yaklaşık 58 milyar dolara yaklaşan 217 yatırım gerçekleştirildi. Yapılan buu yatırımların yüzde 80'inden fazlası 2003'ten itibaren hayata geçirildi.

Erdoğan Bayraktar'dan Bulvar Atakent'e 200 milyon TL yatırım!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sancaktepe'den sonra Halkalı'da Bulvar Atakent projesi için harekete geçti...

Uluslararası yatırım sinyalleri alıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 7. Olağan Genel Kurulu’nda konuştu. Erdoğan, “Uluslararası yatırımlar konusunda çok önemli sinyaller alıyoruz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordu'ya 17 milyarlık yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu’ya yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Erdoğan "Ordu ilimize son 14 yılda 17 milyar TL devlet yatırımı yapıldı." dedi

Erdoğan Bayraktar yatırım Haberi

Erdoğan Bayraktar yatırım

Erdoğan Bayraktar, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki katı atık düzenli depolama tesisinin 19 ilçeyi kapayacak şekilde inşaatının yüzde 60-70 tamamlandığını söyledi.


Kentin atık su arıtma tesisi eksikliğinin de giderileceğini anlatan Bayraktar, şunları kaydetti:


"İlin yüzde 65'inin orman olması dolayısıyla bazı şeylere dikkat etmek lazım. Ormana dayalı sanayinin gelişmesi noktasında çalışmalar var. Havalimanı faaliyete girdi. Kentin çok geniş sahili var, yollar bittiği zaman bunlardan daha iyi faydalanılacak. Biz şu anda yatırımları artırdık. Yıllık sadece devletin bütçeye bağlı yaptığı yatırımlar, 250-300 milyar doları aştı, daha önce bunlar yıllık 35-40 milyar dolardı. Sağlıklı yerlere de yapılmıyordu. Şimdi biz planlamayı çok ciddi yapıyoruz. Öncelik sırasına göre, vatandaş endeksli bunları yerine getiriyoruz."


Bayraktar, Kastamonu Üniversitesinin (KÜ) her geçen gün geliştiğini, öğrenci sayısının da...