01 / 05 / 2024

erdoğan küba camii

erdoğan küba camii

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Latin Amerika turuyla gündeme gelen Küba'nın sağlık potansiyeli Türkiye'nin hekim açığını kapatmak için kullanılacak. Erdoğan Latin Amerika dönüşü yaptığı açıklamada 'Barter' modelini güdeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! 30 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart başı itibarıyla 30 bin konutun inşasına hemen başlayacaklarını duyurdu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çeken açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan beklenen açıklama! İşte borçların yapılandırılma şekli!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Kabine Toplantısının gündeminden biri olan borç yapılandırma hakkında da açıklama geldi. İşte detaylar!

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Lise üniversite 5500 TL yardım başvuru şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Başarı Teşvik Programı start aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başarılı öğrencilere destek programı geleceğini müjdeledi. Peki 5500 TL'yi kimler alacak? Başarı Teşvik Programı nedir, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, bir ülke ile ticaret hacmimiz resmen uçacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, İtalya ile ticaret hacmini 25 milyar TL'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Süre 6 ay daha uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pandemi başlayınca müşteri kaybına uğrayan sinema sektörüne verilen vergi desteğinin süresini uzattı. 2 yıl önce başlatılan destek son olarak 31 Mayıs 2022’ye kadar uzatılmıştı.

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

erdoğan küba camii Haberi

erdoğan küba camii

2014 verilerine göre 20 bin uzman, 10 bin pratisyen hekim açığı bulunan Türkiye Küba'dan doktor ihracatı yapmayı planlıyor. İnşaat sektöründe rüştünü ispatlayan Türkiye'nin Küba'nın tarihi yapılarını restore edip karşılığında hekim ihracatı yapacağı bir barter modeli üzerinde konuşuluyor. 


CERRAHİ AÇIĞI KAPATABİLİR 


Türkiye'de 130 bin doktorun göx-ev yaptığını ancak OECD ortalamalarına göre bu rakamın 250 bine ulaşması gerektiğine dikkat çeken Özel Hastaneler ve Küba'nın inşaatını biz yapalım karşılığında doktor alalım Türkiye 20 bin uzman, 10 bin pratisyen hekim açığını sağlıkta öncü Küba'dan karşılamayı planlıyor. Doktor ihracatından yılda 8 milyar $ kazanan Küba özellikle cerrahlarıyla ünlü. 


Tarihi binalarını onarırız 


KÜBA'NIN sağlık alanında dünyanın en ileri ülkelerden olduğunu ancak Amerikan ambargosu nedeniyle bu özeliğinin ortaya çıkmadığını belirten DEİK Orta Amerika ve Karayipler iş Konseyi Başkanı Aykut Eken,...