02 / 05 / 2024

erdoğan üçüncü havalimanını inceledi

erdoğan üçüncü havalimanını inceledi

3. havalimanı inşaat sahasında çalışan işçilerle iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan “2018 yılında Türkiye’nin kazanacağı bu havalimanı dünyanın her yerinde iftihar meselesi olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e gönderdiği videolu mesajda şunları söyledi; "Önümüzdeki aylardan itibaren İnşallah deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlamayı istiyoruz. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acilen dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatarak, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri kapsayacağını açıkladı! 12 ilde yeni özel sosyal konut projesi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 ilde yeni özel sosyal konut projesinin başlayacağını açıkladı. Erdoğan, projenin kimleri kapsayacağını da duyurdu. İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

Sözleşmeli personeli heyecanlandıran açıklama! Çalışma tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak!

Son dakika gelişmesine göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kamudaki sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak" diyerek sözleşmeli personeli heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan altın ve dövize olan yönelimin önünü tıkadı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Kimsenin paranın değerinden endişe ederek, döviz ve altına yönelmesine sebep kalmamıştır” diye konuştu.

Asgari ücrete ek zam bekleyenlerin canını sıkacak haber! Erdoğan istedi bakın kimin maaşı ne kadar olacak?

Asgari ücrete ek zam miktarının yapılan son açıklamalara göre yüzde 40 civarında olacağı açıklandı. Yılbaşında 4 bin 253 liraya çıkan asgari ücretin Temmuz'da yeniden artırılması için çalışmalar yapılıyor. Öte yandan bir zam haberi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırarak ülkemizi depremlere karşı hazırlama çalışmalarını da kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

17 Ağustos Marmara Depremi yıldönümü vesilesiyle sosyal medyadan paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümde yapılan çalışmaları aktardı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Önceki gün Bayraklı'daki deprem konutlarının temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

erdoğan üçüncü havalimanını inceledi Haberi

erdoğan üçüncü havalimanını inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yapımı süren 3. Havalimanı İnşaat Sahası’nı havadan inceledikten sonra sahada çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi. İşçilerle birlikte iftarını açtıktan sonra bir konuşma yapan Erdoğan “Türkiye’nin kalkınmasına verdiğiniz katkı için milletim adına tebrik ediyorum. Türkiye 12 yılda dev projeleri hayata geçiren, dünyada kendinden söz ettiren bir ülke oldu. Bu proje bunlardan en önemlisi” dedi.


İkinci bayrağımız olamaz


Türkiye’yi bölmek isteyenlere karşı birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olduğunu belirten Erdoğan, “Bizim şu anda vatandaşlık bilincini bir kenara koymamızın anlamı yok. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından niçin güceniyoruz, niçin utanıyoruz? Bizim ikinci bir bayrağımız olamaz. Devlet içinde devlet asla kabul edilemez” diye konuştu. İftar öncesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Körfez Geçiş Köprüsü’nü de havadan incelediğini anlatan Erdoğan “Şantiyelerin büyüklüğünü...