26 / 05 / 2024

Erdoğandan Siirtte açılış töreni

Erdoğandan Siirtte açılış töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Siirt'te gerçekleştirilen yatırımların toplu açılışını yapacak. Erdoğan, kentte toplam yatırım bedeli 160 milyon lira olan 54 projeyi törenle hizmete açacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açılıyor!

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Gül Baba Müzesi açılış için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan'da hayata geçirilen Gül Baba Türbesi ve Müze projesinin açılışını yapacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Köln'de cami açılışına katılacak!

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Köln Merkez Camii'nin resmi açılışını yapacağını açıkladı. 

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak için İstanbul'a geldi. Erdoğan, aralarında belediye binası, hastane, orman parkı ile eğitim ve kamp merkezlerinin de bulunduğu birçok tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da toplu açılış töreninde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Konya'ya giderek toplu açılış törenlerine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, valiliği ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Erdoğandan Siirtte açılış töreni Haberi

Erdoğandan Siirtte açılış töreni

Cumhurbaşkanı olarak ilk kez Siirt'i ziyaret edecek olan Erdoğan, kentte toplam yatırım bedeli 160 milyon lira olan 54 projeyi törenle hizmete açacak.


Vali Mustafa Tutulmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın yapılacak törende eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma kadar farklı sektörlerde yapımı tamamlanan 160 milyon lira tutarındaki tesisin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.


Siirtlilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına basacağını ve Siirt'e yaptığı katkının sembolü olarak her türlü desteği sonuna kadar vereceğini vurgulayan Tutulmaz, "Halkımız Cumhurbaşkanımıza sevgi ve saygısını açılış törenine yoğun katılımlarıyla gösterecektir" diye konuştu.


- "Kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız"


Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Vekili Nedim Kuzu, ziyaretin Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçildikten sonraki şehre yapacağı ilk ziyaret olacağı için daha da anlamlı olduğunu söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkın teveccühüyle seçilen ilk Cumhurbaşkanı olduğunu vurgulayan Kuzu, şunları...