15 / 05 / 2024

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gülcan Erdoğmuş tarafından kuruldu. 

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sbh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Muş, Bünyamin Sevindik ve Sahil Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Tarlabaşı Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tarlabaşı Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 TL sermaye bedeli ile Şenol Erdoğan tarafından kuruldu. 

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gülcan Erdoğmuş tarafından kuruldu. 

Ataer Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataer Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hanife Atalay ve Erdoğan Atalay ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatihhan Aydemir, Mohammed Zayid Erdoğan, Mohamd Qasem Dagestany ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akra Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akra Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Muslu tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi, E-5 Karayolu Üzeri'nde kuruldu.

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Zeki Yolbulan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Can Uslucan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Maltepe'de kuruldu.

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gülcan Erdoğmuş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.


Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; BAŞAKŞEHİR MAH.TEMMUZ SOK. EVİLA EVLERİ SİT.B1-22...