28 / 08 / 2024

Ereğli gayrimenkul ihalesi

Ereğli gayrimenkul ihalesi

Konya İli, Ereğli İlçesi, Zengen mahallesi Kumkuyu mevkiinde yer alan çiftlik vasıflı gayrimenkul 6 milyon 376 bin 161 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Ereğli'de 35.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 17 gayrimenkulü 35 milyon 400 bin 58 TL'ye satıyor...

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Ereğli 396 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konya Ereğli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kargacı Mahallesi, 1790 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 568 bin 359 TL'ye satıyor...

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ereğli'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Kdz.Ereğli 1. Satış Memurluğu, ilçede bulunan 2 arsayı 13 milyon 921 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 17 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Ereğli'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Zengen mahallesi Kumkuyu mevkiinde yer alan çiftlik vasıflı gayrimenkul 6 milyon 376 bin 161 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Konya Ereğli'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Konya İli Ereğli İlçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 658 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

Zonguldak Ereğli'de 5 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

Zonguldak İli, Ereğli İlçesi, Müftü Mahallesi'nde yer alan Ay City alışveriş merkezinde Finansbank Kdz.Ereğli Şubesi olarak kullanılan işyeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

TOKİ Ereğli projesinde çalışmalar başladı!

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz yıl ihalesi tamamlanan üçüncü etap TOKİ konutlarının yapılacağı alana şantiyeler kurulmaya başlandı. 

Ereğli gayrimenkul ihalesi Haberi

Ereğli gayrimenkul ihalesi

Konya İli, Ereğli İlçesi, Zengen mahallesi Kumkuyu mevkiinde yer alan çiftlik vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için  6 milyon 376 bin 161 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Konya İl, Ereğli İlçe, 313 Ada, 9 Parsel, ZENGEN Mahalle/Köy, KUMKUYU Mevkii, 14 adettek tarafı briketle kapalı ahır, her ahırın ön kısmında gübere toplama yeri ve çevresi tamamen taş duvarla çevrili, tapu kaydında bağımsız bölüm niteliği tarla olarak geçmektedir. Hayvansal yapının özellikleri ve değeri; geniş açıklıklı ve büüyk boyutlardaki ahırlar için çelik konstrüksiyondan hayvansal yapı kullanılmıştır. aynı tip 14 adet bina vardır, bir tane çelik yapının boyutları 14x96=1344,00 metrekaredir. çelik konstrüksiyon sistemi yapılmış, çatı kaplaması alüminyum doğrama, zemin döşemesi kilitli beton parke, tek cephensi briketle kapatılmış,...