04 / 05 / 2024

ereğli Kelebek Mobilya

ereğli Kelebek Mobilya

Kelebek Mobilya Ereğli’de yeni mağaza açtı. Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “ Bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geleceğiz” dedi.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler'i seçti!

Tasarımlarıyla trendleri belirleyen, Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

Zonguldak - Ereğli ve Ankara Tünelleri tamamlanıyor!

Zonguldak - Ereğli yolu ile Ankara güzergâhındaki tünellerin ilk ihalesi 1974’te yapılmıştı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 37. hükümeti tarafından ilk kez ihaleye çıkartılan yollar tamamlanıyor.

Konya Ereğli'de yeni yol çalışmaları yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor., Kazım Karabekir İlkokulu önünden başlayan ve otogara kadar uzanan güzergahta yol açma ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ereğli’de Sirkeci bölgesinin yolu genişletiliyor!

Konya’nın Ereğli ilçesinde Boyacı Ali Mahallesi Ulu Cami Meydanında yol genişletme çalışmaları hız kazandı. ‘Sirkeci’ olarak adlandırılan bölgede trafik akışının rahatlaması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz.Ereğli'de mahkeme kararı ile açılan kavşak yeniden kapatıldı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, karayollarının daha önce mahkeme kararı ile açılan kavşağı trafiğe kapatmasına sert tepki gösterdi.

Ereğli Belkaya'da tapu sorunu çözüldü!

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Belkaya Mahallesi sakinleri, 25 yıldır alamadıkları tapularına Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in girişimleri sonucu kavuştu.

Ereğli OSB'de icradan 4.3 milyon TL'ye fabrika!

Zonguldak Ereğli'de bulunan fabrika, Karadeniz Ereğli 1. İcra Dairesi tarafından 10 Temmuz 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

Konya Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede tarihi dokunun ortaya çıkarılması için restorasyon projeleri hazırlandı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıl sonuna kadar Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapacaklarını ifade etti.

Konya Ereğli'de restorasyon çalışmaları başlıyor!

Ereğli ve Halkapınar’da yatırımları başlatarak vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede restorasyon projelerinin hazırlandığını söyledi.

Ereğli’ye 70 milyon TL’lik yatırım!

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılacak olan Ereğli Kent Konağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. İşte törenin ayrıntıları...

Ereğli'de yanan restoran alanı yeniden projelendiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, eski Belediye Başkanlarından rahmetli Kenan Akpınar döneminde yaptırılan ve yanarak kül olan Ekin Aile Gazinosunun bulunduğu alanı Yap-İşlet-Devret modeli ile yeniden ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

Kelebek Mobilya, Viyana’da 2'nci mağazasını açtı!

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağını yurtdışında da sürdürüyor. Açılışını yapan Kelebek Mobilya Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya yaptı.

Konya Ereğli'de metruk binaların yıkımı gerçekleşiyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve özellikle madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

ereğli Kelebek Mobilya Haberi

ereğli Kelebek Mobilya

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Ereğli’de faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “Bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geleceğiz” dedi.


Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Geçtiğimiz Nisan ayı içinde 45 açılış gerçekleştirerek mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek’in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete giriyor. Son olarak Karadeniz Ereğli’de dün faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, Kelebek Mobilya Pazarlama Direktörü Erkan Aydın ve çok sayıda davetlinin katılımıyla...