05 / 05 / 2024

Ereğli sosyal yaşam alanı

Ereğli sosyal yaşam alanı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ereğli'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ereğli'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Ereğli sosyal konut projesi...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Loca Şişli'de yaşam başladı!

Kütan inşaat tarafından hayata geçirilen Loca Şişli projesinde Ekim ayı itibariyle yaşam başladı. Şehrin merkezi Şişli'de yer alan projede teslimler hemen yapılıyor.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Ereğli sosyal yaşam alanı Haberi

Ereğli sosyal yaşam alanı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Kazım Karabekir Caddesinde yürütülen yol çalışması ve park çalışmalarını yerinde gören Başkan Özgüven, Ereğli’yi uzun vadede hizmet verecek yatırımlar ile buluşturduklarını kaydetti. Ereğli Belediye Meclisinin verdiği yetkiyle Yunuslu Mahallesinde bulunan ve halk arasında Hacı Gamberler’in arsası olarak bilinen 9 bin m2’lik arsasının mülkiyetini satın aldıklarını kaydeden Başkan Özgüven, Ereğli Belediyesinin arsa satın alıp değerlendiren bir Belediye konumuna geldiğini belirtti. Özgüven yaptığı açıklamada, “Ereğli’nin en değerli yerleri arasında olan bu arsaları almak kolay değildi. Meclisimizin verdiği yetkiyle hiçbir borçlanma, takas olmadan kendi öz kaynaklarımızla bu arsayı Belediyemize kazandırdık. Bir kısmını park alanı bir kısmını yatırım olarak değerlendireceğimiz bu...