04 / 05 / 2024

Ereğli yeni pazar

Ereğli yeni pazar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Konya Ereğli 334 konut ihalesi 14 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı (TOKİ), Konya İli, Ereğli İlçesi, Orhaniye Mahallesi'nde 334 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Konya Ereğli'ye 334 adet yeni konut!

TOKİ, Konya Ereğli'de yeni proje yapacak. 334 adet yeni konut, 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet caminin yer alacağı projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Ereğli'ye modern pazar yeri kuruluyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Ereğli Kepez'de yeni imar planları bekleniyor!

Kdz.Ereğli Belediye Meclisi'nin, aylık toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan ilçenin çeşitli yerlerindeki imar konuları görüşüldü.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Ereğli yeni pazar Haberi

Ereğli yeni pazar

Geçtiğimiz yıl kullanım ömrünü tamamlayan tuvaletlerin yerine, 50,4 metrekarelik alanda 2 si engelli, 12 ayrı tuvalet ve yeterli derecede pisuarı bünyesinde barındıran erkek tuvaleti, 36 metrekare alan üzerinde ise biri engelli 7 adet lavabosu bulunan bayan tuvaleti, bay-bayan mescit, bebek emzirme ve alt değiştirme odalarının yapımı ile başlayan rehabilitasyon çalışmaları kapsamında, pazaryerinden Bağlık mahallesine çıkış istikametinde bulunan Şehit Rıdvan Sokak üzerindeki dükkanların çıkmaları geri çekilmiş, yaya yolu ve trafik düzenleme çalışması başlatılmıştı.


Kdz. Ereğli’de merkez Pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamında çatı ve zemin değişiminin startı da bugün verildi. Öncelikle sebze-meyve satış ve köylü pazarının çatı sökümleri ile başlayan çalışmalar kapsamında çatıların yenileneceği ve pazaryeri zemininin değişeceğini söyleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal: “Pazaryerimizi yenileyerek pazaryeri kültürünü yaşatma çabasındayız” dedi.

Uysal; “Pazaryerimize...