29 / 04 / 2024

Ereğlide imar

Ereğlide imar

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri Ereğli'nin mevcut yürürlükte olan imar planları hakkında incelemelerde bulundular. Ereğli'de uygulanan imar planında karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Ereğli'de e-imar uygulaması büyük ilgi gördü!

E-imar uygulamasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, "Vatandaşlarımız ’eregli.bel.tr’ sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor" dedi.

Boğaziçi yeni imar düzenlemesiyle yenilenecek!

Üzerinde çalışılan yeni imar düzenlemesi, Boğaziçi’nde yayılmış olan gecekondular ve eski yapıların yenilenmesini sağlayacak. Böylece Boğaziçi Bölgesi’nde bulunan Emirgan, İstinye, Beykoz, Üsküdar gibi bir çok gözde semt hak ettiği güzelliğe ve değere kavuşacak.

Marmara Ereğlisi liman amaçlı imar planı askıda!

Tekirdağ Marmara Ereğlisi İlçesi Liman Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı...

Ereğli Kepez'de yeni imar planları bekleniyor!

Kdz.Ereğli Belediye Meclisi'nin, aylık toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündemde yer alan ilçenin çeşitli yerlerindeki imar konuları görüşüldü.

İzmir İnciraltı'nın en büyük sorunu imar!

İzmir İnciraltı 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu üyeleri, İnciraltı’nın imar sorununun çözümü için Başbakan Binali Yıldırım’dan yardım istedi. Platform İzmir Kent Ormanı dışında kalan kısmının istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacak bir değere dönüştürülmesini istediklerini belirtti.

Kaş'taki arsanın imar planı değişince fiyatı 5’e katlandı!

Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki Çukurbağ Yarımadası’nda 6 milyon euro’ya alınan 150 dönüm arsanın, imar değişikliği sayesinde 30 milyon euro değere ulaştığı öne sürüldü.

Konya Ereğli'de imar çalıştayı yapıldı!

Konya'nın Ereğli ilçesinde geleceğine yön verecek 1/25000 ölçekli çevre düzenleme planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı çalışmalarını içeren çalıştayı gerçekleştirildi.

Ereğlide imar Haberi

Ereğlide imar

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü Adem Erdal ile görüşerek imar konusunda bilgi alışverişinde bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyelerine Ereğli'nin çeşitli bölgeleri gezdirilerek çalışmalar hakkında bilgi verildi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, İmar Komisyonu Başkanı Ethem Örge ve komisyon üyelerinden oluşan heyet ile Ereğli'de uygulanan imar planında karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. 



Başkan Özkan Özgüven yaptığı açıklamada, "Kat yükseklikleri başta olmak üzere çeşitli konularda fikir birliğine varılan gezide mevcut yapılaşmada yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek ve belli standartların oturmasını sağlamak hedefindeyiz. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak üst ölçekli planlarla Ereğli Belediyesi'nin uygulayacağı imar planı koordineli bir şekilde yapılarak şehrin geleceğine önemli bir ivme kazandırılacak. Bu gezi ile ilk...