29 / 04 / 2024

Erem Ersoy biyografi

Erem Ersoy biyografi

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurul üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi. Peki, Erem Ersoy kimdir? Erem Ersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erem Ersoy..

Erem Ersoy kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Erem Ersoy daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erem Ersoy'un eğitim hayatı nasıldı?

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Ala Ersoy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Ersoy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 51 milyon 747 bin 859 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te 364 milyon 480 bin 906 TL sermaye bedeli ile Nuri Sinan Ersoy, Ahmet Hakan Ersoy ve Nimet Ersoy ortaklığında kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Soydan tarafından kuruldu.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Şükrü Ersoy: Antalya depremi Japonya'daki depremlere benziyor!

Önceki gün Antalya'da meydana gelen deprem sonrasından uzmanlardan korkutan uyarılar gelmeye devam ediyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Antalya'da meydana gelen depremin Endonezya ve Japonya'daki depremlere benzediğini dile getirdi.

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Bülent Ersoy: Vasiyetimden ÇYDD’yi çıkardım!

Bülent Ersoy’un “Kürklerimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağım” sözlerinden sonra dernek “Bu bağışı kabul edemeyiz” açıklamasını yaptı. Sanatçı da derneği vasiyetnamesinden çıkardı.

Erem Ersoy biyografi Haberi

Erem Ersoy biyografi

Erem Ersoy kimdir?

Erem Ersoy özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "26.07.1983 yılında Istanbul’da doğdum. 2013’ün 16 Kasım tarihinde Melanie Ela Mursaloğlu ile evlendim.


Özel Bebek Yeniyıldız İlkokulu’ndaki (1989-1994) ilköğrenimim sonrasi Saint-Benoit Fransız Lisesi’nden mezun oldum(1994-2002). Lisans öğrenimimi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünde tamamladım(2002-2007). 


Ardından yüksek lisansa, Bahçeşehir Üniversitesi Genel İşletme (MBA) bölümünde devam ettim (2007-2009). Programı tamamlamış olmama rağmen henüz bitirme projesi vermediğim için mezuniyet belgemi almadım.


2005 Şubat tarihinde tam zamanlı olarak Nike Türkiye’de Sales Support görevine başladım. 2006 yılında Equipment Merchandiser pozisyonuna geçiş yaptım. 2009 Temmuz ayında aynı firmada Sales Account Executive olarak görevime devam ettim. 


Ağustos 2010 tarihinde askerlik görevimi kısa dönem olarak tamamlamak üzere işten ayrıldım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra Şubat 2011’de NSW NOS Sales Account Executive olarak Nike Türkiye...