29 / 04 / 2024

Erem Ersoy kim

Erem Ersoy kim

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurul üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi. Peki, Erem Ersoy kimdir? Erem Ersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erem Ersoy..

Erem Ersoy kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Erem Ersoy daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erem Ersoy'un eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Erem Ersoy kimdir?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurul üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi. Peki, Erem Ersoy kimdir? Erem Ersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erem Ersoy..

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

TOKİ Mehmet Akif Ersoy Konutları kura çekilişi 16 Eylül'de!

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Konutları kura çekilişi 16 Eylül'de!

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Deprem tehlikesi, milli güvenlik sorunudur!

''Binlerce kişinin hayatını, yakınlarını, evini, mutlu yaşamını enkaz altında bırakan sarsıntıdan tam 15 yıl geçti" diyen Şükrü Ersoy, "Bu kadar zaman sonra depreme olan bakış açısı değişti mi?'' dedi.

Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde konut sözleşmeleri imzalanıyor!

Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahibi vatandaşlarla konut sözleşmesi imzalıyor. Mart ayında gerçekleşen kura töreninde evlerini belirleyen hak sahipleri sözleşme imzalanmaya başladı.

Erem Ersoy kim Haberi

Erem Ersoy kim

Erem Ersoy kimdir?

Erem Ersoy özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "26.07.1983 yılında Istanbul’da doğdum. 2013’ün 16 Kasım tarihinde Melanie Ela Mursaloğlu ile evlendim.


Özel Bebek Yeniyıldız İlkokulu’ndaki (1989-1994) ilköğrenimim sonrasi Saint-Benoit Fransız Lisesi’nden mezun oldum(1994-2002). Lisans öğrenimimi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünde tamamladım(2002-2007). 


Ardından yüksek lisansa, Bahçeşehir Üniversitesi Genel İşletme (MBA) bölümünde devam ettim (2007-2009). Programı tamamlamış olmama rağmen henüz bitirme projesi vermediğim için mezuniyet belgemi almadım.


2005 Şubat tarihinde tam zamanlı olarak Nike Türkiye’de Sales Support görevine başladım. 2006 yılında Equipment Merchandiser pozisyonuna geçiş yaptım. 2009 Temmuz ayında aynı firmada Sales Account Executive olarak görevime devam ettim. 


Ağustos 2010 tarihinde askerlik görevimi kısa dönem olarak tamamlamak üzere işten ayrıldım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra Şubat 2011’de NSW NOS Sales Account Executive olarak Nike Türkiye...