29 / 04 / 2024

Erem Ersoy reysaş gyo

Erem Ersoy reysaş gyo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurul üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi. Peki, Erem Ersoy kimdir? Erem Ersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erem Ersoy..

Erem Ersoy kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy kimdir? Kaç yaşında? Erem Ersoy daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erem Ersoy'un eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Reysaş GYO Serik'teki deposunu 300 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi Çandır Mahallesi'nde yer alan deposunu 7 aylığına Ersoy Otelcilik İnşaat'a kiraya verdi...

Erem Ersoy kimdir?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurul üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi. Peki, Erem Ersoy kimdir? Erem Ersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Erem Ersoy..

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı Erdem Ersoy!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığI KAP'a açıklamada bulundu. Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayı olarak Erdem Ersoy'u belirledi.

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Çayırova Özgürlük Mahallesi ’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileniyor. Eski adı 2 ’inci Cadde olan cadde, Çayırova Belediyesi önünde kuzey-güney yönüne doğru uzanıyor...

Behzat Kaplan Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Atdınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti...

Halil Ersoy inşaatlardaki çıkma izninin düşürülmesini değerlendirdi!

ATSO Emlak Komitesi Başkanı Halil Ersoy inşaatlardaki çıkma izninin 0.7'ye düşürülmesinin emlak ve inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi...

Reysaş GYO Arı Lojistik'in değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arı Lojistik'in değerleme raporunu yayınladı...

Reysaş Gayrimenkul borçlanma aracı ihracının satışını yaptı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı borçlanma aracı ihracının satışını gerçekleştirdi...

Reysaş Gayrimenkul sermayesini, ortaklık yapısını ve paylarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketin sermayesini, ortaklık yapısını ve paylarını yayınladı...

Mimarlık tarihçisi Ahmet Ersoy 27 Haziran'da Salt Ulus'ta!

Ahmet Ersoy Türkiye'de Mimarlık Tarihi Yazımı ve Ali Saim Ülgen konulu konuşmasıyla 27 Haziran'da Salt Ulus'ta olacak...

Reysaş GYO tahvil ihracına ilişkin SPK onayını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketin tahvil ihracına ilişkin SPK onayını yayınladı...

Erem Ersoy reysaş gyo Haberi

Erem Ersoy reysaş gyo

Erem Ersoy kimdir?

Erem Ersoy özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "26.07.1983 yılında Istanbul’da doğdum. 2013’ün 16 Kasım tarihinde Melanie Ela Mursaloğlu ile evlendim.


Özel Bebek Yeniyıldız İlkokulu’ndaki (1989-1994) ilköğrenimim sonrasi Saint-Benoit Fransız Lisesi’nden mezun oldum(1994-2002). Lisans öğrenimimi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünde tamamladım(2002-2007). 


Ardından yüksek lisansa, Bahçeşehir Üniversitesi Genel İşletme (MBA) bölümünde devam ettim (2007-2009). Programı tamamlamış olmama rağmen henüz bitirme projesi vermediğim için mezuniyet belgemi almadım.


2005 Şubat tarihinde tam zamanlı olarak Nike Türkiye’de Sales Support görevine başladım. 2006 yılında Equipment Merchandiser pozisyonuna geçiş yaptım. 2009 Temmuz ayında aynı firmada Sales Account Executive olarak görevime devam ettim. 


Ağustos 2010 tarihinde askerlik görevimi kısa dönem olarak tamamlamak üzere işten ayrıldım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra Şubat 2011’de NSW NOS Sales Account Executive olarak Nike Türkiye...