03 / 05 / 2024

Eren Gürel

Eren Gürel

Mona İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Eren Gürel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

TBMM'de kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre TBMM Genel Kurulunda kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine bu hafta da devam edilecek.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Buğdayda kırmızı alarm! Dünyanın sadece 2 aylık buğday devir stoku kaldı!

Türkiye buğday üretiminde mart ayı yağışları ile beraber rekoltede hedefi tutturmayı beklerken, dünya kritik dönemece girdi. IAOM Avrasya Bölge Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Çin hariç, dünyanın 2024 yılı Haziran ayı sonrası hasat sezonuna 2 aylık stokla gireceğini söyledi.

Necmettin Batırel'den bomba altın yorumu: Gram altın 2 bin 500 TL'yi görebilir...

Altın fiyatları ile ilgili yeni tahmin Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi. Gram altının 2 bin 500 lirayı göreceğini söyleyen Batırel yatırımcılara bomba haberi verdi...

Sektörel güven endeksleri açıklandı! İnşaat sektörü yüzde 3,5 geriledi

Sektörel güven endeksleri açıklandı. Bu kapsamda hizmet ve perakende ticaret sektörlerinde yükselirken inşaat sektöründe düştü.  

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Eren Gürel Haberi

Eren Gürel

Mona İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Eren Gürel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta kuruldu. 


Mona İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi iş konusu;sanayi ve turistik tesislerin inşaat taahhüdü işlerini ve özel kanunlarda belirtilen esas ve şartlar dahilinde sosyal konutların inşasını yapar..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mona İnşaat Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı 1997 Sokak,...