05 / 07 / 2024

Eren Holding mersin çimento fabrikası

Eren Holding mersin çimento fabrikası

Sanayi, enerji ve perakendedeki yatırımlarıyla dikkat çeken Eren Holding, İstanbul'da 4 ve 5 yıldızlı iki oteli aynı yere ve aynı anda yapıyor. Oteller dışında, Mersin Taşucu'nda yapılan çimento fabrikası da 2015'in başında devreye alınacak...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Eren Holding çimento yatırımlarını hızlandırdı!

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, "Çimento, kağıt-karton ve enerjide pandeminin olumsuz etkisini çok şükür yaşamadık" dedi.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

Akfen, Mersin Limanı'ndaki hissesini devrediyor!

Akfen Holding, Mersin Uluslararası Limanı’ndaki yüzde 40 hisseyi Avustralyalı altyapı fon yönetim şirketi IFM Investors’a devrediyor.

Eren Holding 6 ülkede üretim tesisi kuracak!

Eren Holding, 25 yıla yakın bir süre tek tesisle üretim yaptığı çimentoda, yatırım atağına geçti. Eren Holding iki yıl içinde altı ülkede birden üretim tesisi kuracak.

Sümer Holding, 9 ildeki 10 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara, Amasya, Burdur, Hakkari, Malatya, Mersin, Nevşehir, Samsun ve Tekirdağ'da bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor.

Eren Holding mersin çimento fabrikası Haberi

Eren Holding mersin çimento fabrikası

Sanayi, enerji ve perakendedeki yatırımlarıyla dikkat çeken Eren Holding, İstanbul'da 4 ve 5 yıldızlı iki oteli aynı yere ve aynı anda yapıyor. Yenibosna'da 200 milyon dolara kurulacak bu oteller dışında, Mersin Taşucu'nda yapılan çimento fabrikası da 2015'in başında devreye alınacak. Perakendede ise Avrupa'dan bir marka satın alma hedefi var. 


Eren Holding, Zonguldak'taki Eren Enerji'ye ait santral için ilginç bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Ahmet Eren'in verdiği bilgiye göre, santralin çevresinde oturan 100 kadar ailenin evleri ederinin iki katına satın alındı. Ailelere yeni evler yapıldı ve inşaatının yarı fiyatı bedel karşılığında teslim edildi. Evlere ayrıca beyaz eşyaları da yerleştirildi ve sıcak su hizmeti de götürüldü. 


Eren Holding, Türkiye'nin en çok yatınm yapan gruplan arasında yer alıyor. Bu yatırımlar, faaliyet yürüttüğü perakendeden...