28 / 04 / 2024

Eren Ongurlar

Eren Ongurlar

Hafızlar Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi 11 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile açıldı. Şubenin yetkili ismi Eren Ongurlar...

Keykubat Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keykubat Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Eren Ongurlar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da Fatih, Hobyar Mahallesi, Aşirefendi Caddesi'nde kuruldu

Affan Emlak Turizm ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Affan Emlak Turizm ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Eren Ongurlar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Sarıer tarafından kuruldu.

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

Eren Bakıcı Bursa’da köy hayatını seçti!

Hepsi grubunun solistlerinden Eren Bakıcı, müziği bırakıp Bursa’da köy hayatını seçti.

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eren Otelcilik Turizm Danışmanlık Hizmetleri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Bulugan ve Emre Yıldız tarafından kuruldu...

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Eren Kağıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Eren Kağıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Eren Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Sağlam ve Musa Sağlam ortaklığında kuruldu. 

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda Sher Mohammad Ahmedi ve Halil Eren ortaklığında kuruldu. 

Hepsi grubundan Eren Bakıcı köye yerleşti!

Bir dönemin yıldızları Hepsi grubunun Eren'i Eren Bakıcı, İstanbul'dan kaçak ünlüler kervanına katıldı. Bursa'nın bir köyünde yaşayan şarkıcı, huzurlu yaşamına devam ettiğini söylüyor. 

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

Eren Modern İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Modern İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Baysallı ve Laçin Baysallı ortaklığında kuruldu. 

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Eren İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Batuhan Eren tarafından Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

Eren Ongurlar Haberi

Eren Ongurlar


Hafızlar Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi 11 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile açıldı. Hafızlar Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi'nin yetkili ismi Eren Ongurlar...


Hafızlar Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç)


Hafızlar Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sirkeci Şubesi adres: Hocapaşa Mah. Ankara Cad. No:42 Fatih -...