15 / 05 / 2024

erenköy çamlı köşk

erenköy çamlı köşk

Ana Yapı'nın Bağdat Caddesi mevkiindeki Çamlı Köşk Apartmanı'nda daireler 1.1 milyon liradan başlayan fiyatlarla alıcını bekliyor.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Erenköy'deki Sarı Köşk apartmanlara meydan okuyor!

Kadıköy Erenköy, Osmanlı'dan bu yana varlıklı ailelerin büyük bahçeler içerisinde bulunan köşkler yerini çok katlı yüksek apartmanlara bıraktı.

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy - Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 21 Kasım 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

erenköy çamlı köşk Haberi

erenköy çamlı köşk

Ana Yapı tarafından İstanbul Erenköy Ethemefendi bölgesinde inşa edilen Çamlı Köşk'te satışlar devam ediyor. 2 bin 300 metrekare arsa alanına inşa edilen Çamlı Köşk'ün yapımına 2010 yılında, satışlarına ise 2012 yılında başlandı.


Çamlı Köşk Apartmanı Kadıköy'ün Erenköy semtinde Bağdat Caddesi Ethemefendi mevkiinde, çam ağaçlarıyla dolu büyük bir bahçe içerisinde aslına uygun olarak yeniden inşa edilen tarihi bir köşk yanında olma ve onunla uyum içinde tasarlanan 26 daireli bir apartman olma özelliğine sahip. 


170 metrekare 3+1'lerin ve 181 metrekare 4+1'lerin halen satışta olduğu Çamlı Köşk Apartmanı'nda 3+1'ler 1.1-1.2 milyon liradan, 4+1'ler 1.2-1.3 milyon liradan satışa sunuluyor. 


İki katlı otopark, ısıtmalı yüzme havuzu ve fitness salununun daire sakinlerinin hizmetine sunulduğu Çamlı Köşk ayrıca kamera sistemi, dairelerle görüntülü haberleşme, çift asansör, 100 tonluk su deposu,...