25 / 07 / 2024

erenler küpçüler mahallesi imar planı

erenler küpçüler mahallesi imar planı

Sakarya Erenler İlçesi, Küpçüler ve Yenimahalle sınırları içerisinde yer alan 18 hektar büyüklüğündeki alana ilişkin olarak hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Bakan Bolat: Köpük ortadan kalktı, gayrimenkul fiyatları yüzde 20 düştü!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Konut, dükkan fiyatlarında yüzde 20'ler civarında bir düşüş, köpüğün ortadan kalktığı bir tablo oldu. Bu, kira fiyatlarına da yansımaya başladı." dedi.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Büyük AVM’ler bankaların olabilir!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaş, "Toplam borcumuz 13 milyar dolar civarında. Kredilerimizi 1 yıllık faizsiz ertelesinler. Geçecekse bankaların eline büyük AVM’ler geçecek" dedi.

Evini kendi yıkıp kendi yapana vergi avantajı!

Evini kendi yıkıp yapana vergi indirimi uygulanacak. Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, 'Kentsel dönüşümde özel taahhüt- kendin yık kendin yap modeline vergi avantajı' başlıklı yazı kaleme aldı...

Şimdi açık AVM'ler ve outlet'ler moda!

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astek Köpük Beton Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin sermaye bedeli ile Burak Kezer tarafından kuruldu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Manisa'da kiracı boşalttığı evdeki kapıları, petekleri ve kombiyi söküp götürdü!

Manisa Şehzadeler'de bir ev sahibi, tahliye kararı aldırdığı kiracısının kiralık konuttaki kapıları, kalorifer peteklerini ve kombiyi söküp götürmesi üzerine şikayetçi oldu.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

erenler küpçüler mahallesi imar planı Haberi

erenler küpçüler mahallesi imar planı


22 Nisan 2013 tarih ve 2013/4697 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen, Sakarya Erenler İlçesi, Küpçüler ve Yenimahalle sınırları içerisinde yer alan 48.02 hektarlık Riskli Alana yönelik gerçekleştirilmekte olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında kullanılmak üzere, Adalı Erenler Mahallesi sınırları içerisinde 12 Kasım 2013 tarihli ve 7256 sayılı Makam Oluru ile “Rezerv yapı Alanı” ilan edilen 18 hektar büyüklüğündeki alana ilişkin olarak Erenler Belediye Başkanlığı tarafından hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı; bakanlık tarafından 11 Mart 2015 tarihinde onaylandı.


Bakanlıkça onaylanan imar planları bugün askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan planlar 24 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için