07 / 05 / 2024

erenler marka şehir

erenler marka şehir

AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Marka Şehir Erenler" yolunda gerçekleşen ve yapımı devam eden projelerini anlattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir'den 42.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan arsayı 42 milyon 190 bin TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Sakarya Erenler kentsel dönüşümle değerlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve teknik heyeti, Erenler Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Başkan Yüce, "Roman vatandaşlarımızın ikamet ettiği bölgeyi kentsel dönüşüme tabii tutacak ve yeni bir yerleşim yeri oluşturacağız” dedi.

Konya marka şehir haline getirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

erenler marka şehir Haberi

erenler marka şehir

Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan Erenler İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç yaşanan yoğun aday adaylığı başvuruları ve yürütme kurulu toplantılarından dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise önemli bir görüşmesi olduğundan dolayı katılamazken; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayları, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Demirkapı, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 


"Hep birlikte çalışacağız" Erenler Belediye Başkanı Cavit öztürk; "Biliyorsunuz belediye seçimlerindeki en önemli sloganımız "50. 

Yılda 50 proje" idi. 2014 yılı Erenlerin belediye oluşunun 50. Yılıydı. Biz de iddialı bir söylemle yola çıkarak bu projemizi ilan ettik. Erenkart projesi ile...