05 / 05 / 2024

erenler toki

erenler toki

AK Parti Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Ahmet Orhan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü ziyaret ederek, kendisini tanıtıp projelerini anlattı. Cavit Öztürk, Kentsel Dönüşüm projesi hakkında detaylı bilgi verdi.

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri'ne 316 konut yaptıracak!

TOKİ Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri 1. etap 316 konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 22 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor. Erenler Belediyesi'nin Kent sel Dönüşüm Projesi'ne, önü müzdeki hafta yapılacak 1. Etap 1. kısım ihalesiyle start veriliyor. İhale 280 konut, 1 ticaret yapısı, peyzaj, kaldırım, alt yapı işlerini kapsıyor.

Sakarya Erenler Belediyesi'nde dönüşüm ihalesi!

Sakarya Erenler Belediyesi'nin gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesinin 280 dairelik 1.Etabı için ihaleye çıkılıyor. İhaleyi kazanan firma şart nameye göre aldığı işi 550 günde bitirecek.

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

TOKİ Başpınar Konutları kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKi Konutlan'nın kuraları çekildi. Hüseyin Gazi Kültür Merkezinde gerçekleşen kura çekiminde tam 136 aile yeni evlerine kavuştu.

Toki indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman?

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman yapılacak? Toki 2014 yılında indirim kampanyası yapacak mı, yapmayacak mı? TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında yok mu? TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman olacak?..

Bursa Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu!

Ankara temaslarına devam eden Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKI'de görüşmelerde bulundu. Çakırlı Konutları için toplanan talepler TOKİ'ye sunuldu

Sakarya Erenler ve Arifiye'de acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya Erenler ve Arifiye ilçelerinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla belirlenen bazı parseller Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

erenler toki Haberi

erenler toki

"21. Yüzyılda çağa her şeyiyle ayak uyduran, bilimden, teknolojiden en iyi şekilde nasibini alan, en güzel şekilde çağın gereklerini yakalayan, yerine getiren, gözü gelecekte olan bir genç olarak siyaset yapmak istiyorum" diyen Ahmet Orhan, "Sakarya'mızı TBMM başta olmak üzere, her türlü siyasi, sosyal, ekonomik ve kültürel zeminde en kreatif biçimde temsil etmek istiyorum" dedi. 


BASARILAR DİLEDİ 


Erenler Belediyesi'nin Türkiye'de örnek gösterilecek bir projeye imza attığını söyleyerek, Başkan Öztürk'ü de kutlayan Orhan, "Erenler'de başlatılan Kentsel Dönüşüm Erenlerin çehresini değiştireceği gibi, bu bölgeyi markalaştıracak" şeklinde konuştu. 


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, çıktığı bu yolda Ahmet Orhan'a başarılar dileyerek, Kentsel Dönüşüm projesi hakkında detaylı bilgi verdi.


Sakarya Halk...