06 / 05 / 2024

Erensan Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı

Erensan Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

BİM'de elektrikli sıcak su torbası 175 TL, Redmi 9 C 3.649 TL, robot süpürge 4.799 TL! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM'in 11 Kasım 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de elektrikli sıcak su torbası 175 TL, Redmi 9 C 3.649 TL, robot süpürge 4.799 TL fiyatlarla satışa sunuldu. BİM aktüel ürünlerin fiyatı kaç TL, ne kadar? BİM 11 Kasım fiyat listesi...

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

İsrail, Doğu Kudüs'te konut inşasına devam ediyor!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi İnşaat ve Planlama Komitesi, Doğu Kudüs'te 566 yeni konut inşasına onay verdi.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Manisa Şehzadeler'e sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi ile Karaoğlanlı Mahallesi arasındaki 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Erensan Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı Haberi

Erensan Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markaları arasında yer alan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini de başlatıyor.

Tüketicinin farklı ihtiyaçlarını da gözeten Erensan, TR MIX ürünüyle çevreye duyarlılığıyla da fark yaratacak. 56 senelik deneyim ve titiz Ar-Ge çalışmaları sonucunda Erensan’ın Yozgat fabrikasında yüzde 100 yerli üretim ile paslanmaz malzemelerden imal edilen TR MIX, yüksek modülasyon oranı, düşük emisyonu, düşük atık gaz sıcaklığı ile sessiz çalışma özelliği, uzaktan kontrol edilebilen teknolojik üstünlükleri ve ekonomik işletim sistemleriyle de dikkat çekiyor. Düşük emisyon değerleri ile çevreci ve Avrupa normlarını sağlayan TR MIX, yüksek verimli yoğuşmalı kazan sınıfında bulunuyor.

Türkiye’de üretilen ve Avrupa pazarı...