07 / 05 / 2024

ergani sezai karakoç

ergani sezai karakoç

Sezai Karakoç Müzesi ve Kültür Evi''nin Diyarbakır Ergani'de dün açılışı gerçekleştirildi...

Sezai Uçarmak Kimdir? Sezai Uçarmak eğitimi ve kariyeri nedir?

Sezai Uçarmak  kimdir?Sezai Uçarmakın' eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kim olduğu ve Sezai Uçarmak'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sezai Şaklaroğlu hangi üniversitede bölüm birincisi oldu? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Sezai Şaklaroğlu kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Sezai Şaklaroğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Diyarbakır Ergani’de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Ergani projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Ergani projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Ergani TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Ergani 2022 ucuz konut projesi...

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dünya Karakoç tarafından kuruldu.

Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı!

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin oturduğu ev yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan yaklaşık olarak  iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Karakoç tarafından kuruldu.

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

Elazığ Karakoçan'da kiralar TL olarak ödensin kampanyası!

Nüfusunun büyük kısmı Avrupa'da yaşadığı için, 'Avrupalı ilçesi' olarak bilinen, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde kiraların Türk lirası olarak ödenmesi için kampanya başlatıldı. 

Diyarbakır Ergani'de acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde Ergani Doğalgaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacı ile kamulaştırma kararı alındı..

Elazığ Karakoçan'da kirada TL dönemi başladı!

Elazığ'da, yüzde 90'ı gurbetçi ailelerden oluşan Karakoçan'da 900 esnaf ile vatandaşlara kira bedellerinin Türk lirası üzerinden alınması için çağrı yaptı.

Balıkesir'de yapılacak Karakoç Barajı meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde inşa edilecek olan Karakoç Barajı'nın ÇED sürecine ve bölge halkının itirazları meclis gündeminde taşındı..

ergani sezai karakoç Haberi

ergani sezai karakoç

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Sezai Karakoç Sempozyumu düzenlendi. Ergani'de bulunan eski hükümet konağı restore edilecek Sezai Karakoç Müzesi ve Kültür Evi'ne...