05 / 05 / 2024

Ergin Kaan Cesur

Ergin Kaan Cesur

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Ergin Kaan Cesur Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Esenyurt, Akkoza Begonya Blokları'nda kuruldu.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Çalışkan ve Enes Mikdad Çilekci ortaklığında kuruldu.

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

Ergin Kaan Cesur Haberi

Ergin Kaan Cesur

Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Ergin Kaan Cesur Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu. 


Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Arven Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adres: Esenyurt, Akkoza Begonya Blokları, Sanayi Mahallesi, 1638 Sokak, G1-3 Blok, No:3/H...